CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D
LYDZIA - Pon 22 Paź, 2007 15:28 Temat postu: PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :DWitam wszystkich ! zgodnie z umowa jestem po miesiacu, i mam prosbe odnosnie zdjecia mi bana i danie mi ponownej "sZaNsY" grania na bydzi tak wiec czekam na odpisanie z powazaniem < lydka >MIKAS - Pon 22 Paź, 2007 15:32 NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dorosles jeszcze do tej gry
molti - Pon 22 Paź, 2007 15:38 Nie! Chyba jeszcze za wczesnie....LYDZIA - Pon 22 Paź, 2007 15:40 mikas nie masz co robic i co pisac idz sobie do smyka a molti nadszedl juz czas pozatym to jest do adminow nie do was
[ Dodano: Pon 22 Paź, 2007 17:00 ]
mikas poprostu odsiedzialem swoje i chce wrocic wiec nie wiem po co piszesz
"NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dorosles jeszcze do tej gry "foXx - Pon 22 Paź, 2007 16:03 Nie i na pewno nie jesteś moim ulubieńcem jak napisałeś w topicu.
Powodzenia życzę w grze na innych serwerach.
molti napisał/a:
Nie! Chyba jeszcze za wczesnie....
LYDZIA napisał/a:
a molti nadszedl juz czas
Czas nie nadszedł i nie nadejdzie, perm to perm i pogódź się z tym.
LYDZIA napisał/a:
mikas poprostu odsiedzialem swoje i chce wrocic wiec nie wiem po co piszesz
No niestety, ale czy miesiąc = perm? Chyba nie.LYDZIA - Pon 22 Paź, 2007 16:10 foxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i nastepny po co piszesz jak decyzja i tak do ciebie nie nalezy jezeli chcesz grac na innych serverach to sobie graj pozdrodomeztoz - Pon 22 Paź, 2007 16:12
LYDZIA napisał/a:
pozatym to jest do adminow nie do was
hahahahahaha NIE! dziecko... odpychasz wszystkich swoim zachowaniem... ale jezeli znajdzie sie jedna osoba ktora 'bedzie z toba' to gratuluje no. 10 - Pon 22 Paź, 2007 16:13 ej typie to w takim układzie po co zakładasz temat? kazdy ma prawo wypowiedziec sie na ten temat. Tym właśnie ze nie potrafisz zniesc krytyki pod kierunkiem Twojej osoby (np to ze ktos jest na nie) udowadniasz ze nie zasługujesz na zdjęcie bana.
Zdecydowanie NIE foXx - Pon 22 Paź, 2007 16:17
LYDZIA napisał/a:
foxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i nastepny po co piszesz jak decyzja i tak do ciebie nie nalezy jezeli chcesz grac na innych serverach to sobie graj pozdro
Jest to forum ogólnodostępne więc mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie, jeśli Tobie ono nie pasuje to przyjmij je z honorem a nie odrazu się unosisz. Decyzja do mnie nie należy, ale mam prawo dodania swoich trzech groszy, więc z niego korzystam.qBert - Pon 22 Paź, 2007 16:17 byłem za tym żeby Ci dać szanse, ale po tym co czytam na forum myślę że jeszcze 1 miesiąc odpoczynku chyba Ci się przyda...