CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Pośba od odboanowanie ITI
ITI - Wto 23 Paź, 2007 07:51 Temat postu: Pośba od odboanowanie ITIJak w topicu. Proszę od odbanowanie meni na bydzi. Myśle że 2 tygodnie to za dużo za Team Kill(zważając na to że to był jeden kill ^^) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ^^Aqq - Wto 23 Paź, 2007 09:23 Temat postu: Re: Pośba od odboanowanie ITI
ITI napisał/a:
Jak w topicu. Proszę od odbanowanie meni na bydzi. Myśle że 2 tygodnie to za dużo za Team Kill(zważając na to że to był jeden kill ^^) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ^^
ITI aj ITI a tak na poważnie ja jako player serwera nie mam nic przeciwko o unban generalnie nie stało się nic strasznego pozatym ludzie robili, robią gorsze rzeczy i obchodziło, obchodzi się to czasami bez banówbamc - Wto 23 Paź, 2007 10:05 ITI to moj ziom! Rowniez przylaczam sie do prosby domeztoz - Wto 23 Paź, 2007 10:22 sid?
a i daj link do tematu bo nie jestem wtajemniczony a szukac mi sie nie chce...siatkarz - Wto 23 Paź, 2007 10:27 prosba o odbanowanie powinna byc w nieco innej formie. popraw to sie zastanowie... (patrz inne prosby)no. 10 - Wto 23 Paź, 2007 11:31 mowiłem pacanie przeczytaj regulamin dopiero napisz odbananować/skrócić
każdego nie raz dopada głupawka, a chłop nie jest złyqBert - Wto 23 Paź, 2007 12:52 no 2 tygodnie to chyba faktycznie srogo trochę, chyba że nie znamy szczegółów (logów) które to popierają. Prośba napisana trochę żenująco. Weź przeczytaj regulamin takich próśb, popraw i czekaj...Rider - Wto 23 Paź, 2007 14:24 Nom dobry serwerowy ziomek no ale prośba do poprawy No i skrócić a nawet unbanana dać wzr - Wto 23 Paź, 2007 14:33 No i za kim ja teraz będę biegał ? Odbanujcie go xd hehadaxdk - Wto 23 Paź, 2007 14:37 Darowac