Pomoc - Pomozcie... :(
WOJTAS - Śro 24 Paź, 2007 21:55 Temat postu: Pomozcie... :( No wiec jak w temacie POMOZCIE... mam problem mianowicie chodzi o to ze spalilem plyte glowna... (n-force 3A) kupilem nowa plyte (ASUS x cos tam ) i mi sie wylacza dysk podczas rozruchu kompa // najpierw pokazuje sie standardowo ekran z informacjami o kompie potem off/on dysku i wlacza sie system, a na samym koncu wiesza sie i wylacza mi sie mycha ;/
Czego to moze byc wina zgubilem sie bo w servisie wszystko niby bylo ok
P-C P-K - Śro 24 Paź, 2007 21:58
Moze jakieś parametry dysku? cokolwiek. I pogadaj z Irkiem o ASUSie, bo on ma ostatnio jakiś problem, może ci pomoże.
WOJTAS - Śro 24 Paź, 2007 21:59
dysk WD 120 GB wystarczy
ritarded l. - Śro 24 Paź, 2007 22:03
zasilacza wina ?
WOJTAS - Śro 24 Paź, 2007 22:10
tez tak myslalem bo jest naprawde ale to naprawde niewystarczajacy bo "AZ" 230V :O szkoda tylko ze nie mialem tego na N-ForSIE jutro kupie zasilacz i zobaczymy co z tego bedzie...
Btw. jak narazie dzieki...
WEGier - Śro 24 Paź, 2007 22:12
RazeL napisał/a: | tez tak myslalem bo jest naprawde ale to naprawde niewystarczajacy bo "AZ" 230V :O szkoda tylko ze nie mialem tego na N-ForSIE jutro kupie zasilacz i zobaczymy co z tego bedzie...
Btw. jak narazie dzieki... |
230V to jest napięcie .. moc masz w W
Bo$s - Śro 24 Paź, 2007 22:29
Przerabiałem to wczoraj - mam podłączony awaryjny zasilacz i wyprawiał mi takie numery. Co zrobiłem ? Odłączyłem zasilacz, rozkręciłem, wyczyściłem z kurzu, wyczyściłem kompa, złożyłem wszystko, dobrze podociskałem wtyczki i działa jak ta lala
WOJTAS - Śro 24 Paź, 2007 22:46
mam jakis nied...... zasilacz bo ie ma w nim napisane ile ma W albo ja jestem naprawde slepy albo moj mozg nie ogarnia takiej malej ilosci informacji
ritarded l. - Śro 24 Paź, 2007 22:54
RazeL napisał/a: | mam jakis nied...... zasilacz bo ie ma w nim napisane ile ma W albo ja jestem naprawde slepy albo moj mozg nie ogarnia takiej malej ilosci informacji |
naklejka z napieciami na zasilaczu.
WOJTAS - Czw 25 Paź, 2007 11:16
jest jakas zolta na ktorej pisze MAX 180W a ponizej MAX 350W wiec wydaje mi sie ze to 350 (jezeli to to) to chyba wystarczajaco duzo... nie wiem zobaczymy dzisiaj kupie zasilacz jakas 4 setke i zobaczymy co z tym bedzie...
|
|
|