CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Dżwięk .... ;(
Puma - Pią 02 Lis, 2007 21:40 Temat postu: Dżwięk .... ;(Nie wiem co się dzieje. Odplam mój sprzęcik. Winamp itp wszystko chodzi ok, odpalam cs'a i zaczyna mi trzeszczeć dźwięk. Z takim czymś nie da się grać. Słyszałam, że może to być wina kabla albo słuchawek, sprawdzałam i to nie jest to. Czy może ktoś mi pomóc coś poradzić? Z góry dziękuję. Zrozpaczona Puma potek - Pią 02 Lis, 2007 22:06 Jak w winampie jest wszystko ok wiec sprzet działa, coś z konfiguracją w cs'ie musi być. Ja bym proponował wywalić cfg (czyt wyciąć i wkleić do innego folderu) i zobaczyć jak wtedy będzie działać foXx - Pią 02 Lis, 2007 22:31 Ja mam podobnie czasami, z tym że dźwięk mi nie trzeszczy, a jest przytłumiony mocno. Wystarczy resa steam zrobić Zauważyłem, że dzieje się u mnie tak, jak odpalam coś w czasie, kiedy steam się odpala MIKAS - Pią 02 Lis, 2007 22:34
foXx napisał/a:
Ja mam podobnie czasami, z tym że dźwięk mi nie trzeszczy, a jest przytłumiony mocno. Wystarczy resa steam zrobić Zauważyłem, że dzieje się u mnie tak, jak odpalam coś w czasie, kiedy steam się odpala
Wystarczy zminimalizowac a nastepnie zmaksymalizowac gre,mam to samo kiedy chce wyjsc na seke np. na gg
Jesli nie pomoze za pierwszym,powtorz kilka razy...ciasteczkowy - Pią 02 Lis, 2007 22:35 A spróbuj jak bedziesz w grze zminimalizowac ją i otworzyć jeszcze raz przy pomocy klawiszy alt i tylda razem ,nie klikaj na gre tylko poprzez klawisze to wazne , umnie to zawsze pomaga przy kłopotach z dzwiekiem w csAqq - Pią 02 Lis, 2007 22:44 może to wina mikrofonu ? wejdz w ustawienia dzwięku i tam go wyłącz zobacz co bedzie sie działo.Sinecod - Pią 02 Lis, 2007 23:24 jak Mikas i jak ciacho ... mnie sie tez tak dzieje .. jak do windy nagle wychodze to dzwiek sie pier..psuje .. Nalezy zmin/max gre. Gorzej jak to sie dzieje od poczatku gry - cos zle sie dzieje w panstwie configuPuma - Pią 02 Lis, 2007 23:33 To powiem tak. Minimalizuje - nic. Wcześniej robiłam resa steama i działało a teraz robie rr steama i nic ...
Cytat:
może to wina mikrofonu ? wejdz w ustawienia dzwięku i tam go wyłącz zobacz co bedzie sie działo.
Już to robiłam i to nie jest wina majka. Wchodzę na Skpe -działa, Winamp odpale też działapsychic - Pią 02 Lis, 2007 23:36 format c: Sinecod - Pią 02 Lis, 2007 23:45