Pro¶by i propozycje - Unban me ; > / STEAM_0:0:14734184
Bebel - Sob 03 Lis, 2007 20:17 Temat postu: Unban me ; > / STEAM_0:0:14734184 Witam, niedawno zaczolem grac w csa z nowym sprzetem i po dlugiej przerwie, ale niestety nigdzie nie znalazlem tak fajnego servera i tak fajnej atmosfery pomiedzy graczami jak bydzia. Wiem, ze przesadzilem, zreszta jak zwykle, ale komu sie to nie zdarza... mam nadzieje, ze mi wybaczycie : *.
PRZEPRASZAM tych ktorych obrazilem i thx z gory. bebeel [ :: .
Uczulony` - Sob 03 Lis, 2007 20:28
hmm , hmm , ciezka sprawa
ale jestem za ,
SzeFO - Sob 03 Lis, 2007 20:39
odbanowac
Aqq - Sob 03 Lis, 2007 20:39 Temat postu: Re: Unban me ; > / STEAM_0:0:14734184
Bebel napisał/a: | Witam, niedawno zaczolem grac w csa z nowym sprzetem i po dlugiej przerwie, ale niestety nigdzie nie znalazlem tak fajnego servera i tak fajnej atmosfery pomiedzy graczami jak bydzia. Wiem, ze przesadzilem, zreszta jak zwykle, ale komu sie to nie zdarza... mam nadzieje, ze mi wybaczycie : *.
PRZEPRASZAM tych ktorych obrazilem i thx z gory. bebeel [ :: . |
zaczolem na zacz±łem i będę na TAK a tak na serio pamietam, że grałe¶ jaki¶ czas temu i albo mi się wydawało albo byłe¶ mało podatny na rozmowy mimo wszystko na TAK jeżeli Trola odbanowali to Ciebie tym bardziej!
teczufka - Sob 03 Lis, 2007 20:59
Aqq napisał/a: | jeżeli Trola odbanowali | Co do Trel'a jeszcze nie ma decyzji.
Miales tyle szans, ze to sie w glowie nie miesci, o wiele wiecej niz zwykli gracze.
I zawsze na miesiaca byla poprawa a potem, znow plebowales. Koniec tego dobrego.
Odrzucono!
|
|
|