To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - 6086 STEAM_0:0:12868595 / bero /

Puma - Pon 05 Lis, 2007 12:23
Temat postu: 6086 STEAM_0:0:12868595 / bero /
Brak okrzesania i kultury. Klnie wyzywa graczy. :/ :/

Jeszcze gorsze zachowanie niż u Dropsika.

WEGier - Pon 05 Lis, 2007 12:31

demo? screeny?

bez tego - zapomnij

Puma - Pon 05 Lis, 2007 12:40

Jak mam zrobić screana skoro chłop wali mięsem przez mikrofon ;/ ....

Edit:
Zapomniałam dodać że jak zwróciłam mu uwagę to zaczął do mnie strzelać:

[img][/img]

no. 10 - Pon 05 Lis, 2007 13:07

demo z sb_status i problem z głowy :wow: http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6049
qBert - Pon 05 Lis, 2007 14:07

rolnik jak już coś piszesz to rób to z głową. Bo dajesz marne rady - on nie haxował, to po co demko z sb_status.
@Puma - Za to jedno TK to raczej nic mu się nie dostanie... Szkoda że nie masz demka to byśmy posłuchali co on tam kłapał przez mic. Podaj datę, czas, mapę to może coś w logach będzie. Ale to tukaczev musi wejść i obejrzeć. Generalnie raczej nic z tego nie będzie.
Aha, i nie nabijajcie sobie postów jak tylko pojawi się jakiś temat! Teraz czekamy na logi i jeśli ktoś nie ma jakiś dodatkowych dowodów albo chociaż nie był świadkiem, to niech lepiej nic nie pisze tutaj. Bo od jakiegoś czasu straszny spam ogarnął bydziowe forum. Pozdro od groźnego moderatora :P :hahaha:

Puma - Pon 05 Lis, 2007 14:22

Mapa de_kabul godzina około 12:15. No właśnie mogłam nagrać ale nie umiem :O i się do tego bez bicia przyznaje. Btw. Tylko rzucał mięsem przez mikrofon i nic nie pisał. No jak mu zwróciłam uwagę to zaczął mnie zabijać. Był Sqn ale w ct a ja byłam w tt, i nikogo normalnego w teamie.
qBert - Pon 05 Lis, 2007 14:37

otwierasz konsole i piszesz:
Kod:
record bero

gdzie bero to nazwa demka przykładowa
na koniec wpisujesz:
Kod:
stop

i twoje demko jest już w katalogu cstrike :) :D Nawet nie musisz nagrywać jego osoby aby się gadanie nagrało :P

opar - Pon 05 Lis, 2007 14:55

świadkowie może i znaleźliby się, bo z tego co zdążyłem zauważyć to Kanker grał w Teror - piTTifull.
spree - Pon 05 Lis, 2007 15:18

czemu ludzie nie wiecie że demko przy skardze to podstawa ;] potem screen i sid.
Przecież to trudne nie jest do zapamiętania ;]