CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Prosba o odbanowanie
Jck - Pon 05 Lis, 2007 20:08 Temat postu: Prosba o odbanowanieChcialbym prosic o odbanowanie na serverze. Bana dostalem za moje nie przemyslane i nie rozsadne zachowanie z ktorego wyciagnelem wnioski i stwierdzilem ze bylo ono nie na miejscu. Dobrze ze dostalem bana bo dzieki niemu wyciagnelem wnioski na przyszlosc.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania o odbanowanie i jeszcze raz przepraszam.
~ JckUczulony` - Pon 05 Lis, 2007 20:12 perm to znaczy perm nic innego. pozdroMoras - Pon 05 Lis, 2007 20:13 ja bym dał mu szanse Puma - Pon 05 Lis, 2007 20:14
Uczulony` napisał/a:
perm to znaczy perm nic innego. pozdro
Jck - Pon 05 Lis, 2007 20:19 @ Uczulony
Skoro ludzie odwoluja sie od permow i zostaja odbanowywyani... wiec dla czego piszesz ze perm to jest juz kaplica i nic nie da sie zrobic... skoro przepraszam i wyrazam chec poprawy, no chyba ze sugerjesz ze sa rowni i rowniejsi i ja nie moge zostac odbanowany.foXx - Pon 05 Lis, 2007 20:25 Jak każdemu, należy się szansa Uczulony` - Pon 05 Lis, 2007 20:26 zes ameryke odkryl , to oczywiste ze sa rowni i rowniejsi , pokaz mi gdzie tak nie jest,
a za takie zabawy jaka ty urzadziles z kolegami ?! to dostales kare, i nie jestem za odbanowaniem , (masz pecha bo mam npm i kiepski humor).Jck - Pon 05 Lis, 2007 20:34 @Up
Ok, to jest Twoje zdanie.Yahu - Pon 05 Lis, 2007 20:48 @Uczulony
nie zebym mial cos do ciebie, ale jak mozesz najezdzac na typa z ktorym czesto mixy grasz ;o?
@temat
imo dać jeszcze jedna szanseUczulony` - Pon 05 Lis, 2007 20:53
Yahu napisał/a:
@Uczulony
nie zebym mial cos do ciebie, ale jak mozesz najezdzac na typa z ktorym czesto mixy grasz ;o?
kiedy ja cos ostatnio gralem ? , poczekaj zobacze ...
o to co znalazlem
Cytat:
Wszystkie gather'y
Pokaż wszystkie statystyki z ostatnich 90 dni. Created Details Rating
Wtorek, 28/08/07 15:34 Gather