CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - popsute programy ?
Trel - Wto 06 Lis, 2007 16:51 Temat postu: popsute programy ?tydzien po formacie, wszystko chodzi, ogolem lux. Nastepny dzien - wlaczam kompa a w autostarcie nie wlacza mi sie autoconnect, mowie - wtf !? i klikam programy->autoconnect, ale on sie nie wlacza dopiero po przeinstalowaniu styka ale musze reinstalowac go po kazdym wlaczeniu kompa:s dzieje sie tak jeszcze z alcoholem 120% :\ i z paroma innymi malymi programami.potek - Wto 06 Lis, 2007 16:54 wirus?x0x - Wto 06 Lis, 2007 16:56 Temat postu: Re: popsute programy ?
Trel napisał/a:
on sie nie wlacza dopiero po przeinstalowaniu styka ale musze
występuje jakiś błąd czy brak reakcji nic się nie pokazuje Trel - Wto 06 Lis, 2007 17:27 brak reakcji :d chwilke klepsydra i nic
wirus nie, skanowalem adawarem, spybotem i innymi takimi i nic:xpotek - Wto 06 Lis, 2007 17:40 wiem, wiem jak zainstalowałem outposta to tak miałem WEGier - Wto 06 Lis, 2007 18:51
potek napisał/a:
wiem, wiem jak zainstalowałem outposta to tak miałem
jw Trel - Wto 06 Lis, 2007 18:57 nie mam firewalla ;dbamc - Wto 06 Lis, 2007 19:39
Trel napisał/a:
brak reakcji :d chwilke klepsydra i nic
wirus nie, skanowalem adawarem, spybotem i innymi takimi i nic:x
otworzyc w IE wzr - Wto 06 Lis, 2007 20:26 może jeszcze raz format ?:> , moze to jest jakieś rozwiązanie ... jeśli nic oczywiście nie pomożeadaxdk - Wto 06 Lis, 2007 22:12
pOw poW napisał/a:
może jeszcze raz format ?:> , moze to jest jakieś rozwiązanie ... jeśli nic oczywiście nie pomoże
A po co ?! jeżeli po formacie takie błędy są to nie wina systemu.
Chyba że jakieś błędy były podczas instalacji , ale wątpię.