CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Rezygnacja z Admina/ Kyryry
kyryry - Wto 13 Lis, 2007 13:39 Temat postu: Rezygnacja z Admina/ KyryryPrzepraszam wszystkich, ale nie jestem w stanie dłużej sprawować funkcji Admina na Bydzi.
Osoby, które często grają na serwerze z pewnością zauważyły moją nieobecność od pewnego czasu. Spowodowane jest to tym, że od września przeprowadziłem się do Wrocławia.
Myślałem że dam radę pogodzić sprawowanie funkcji admina z nowymi obowiązkami, ale nie jest to takie proste. Do tego mam słabe łącze i gra nie sprawia mi już takiej satysfakcji jak dawniej (kto gra na lagach ten zrozumie).
Nie będę trzymał się funkcji, której nie mogę sprawować ( ja nie z pis ).
Wziąwszy pod uwagą powyższe argumenty składam dymisję z funkcji Admina.
Na forum będę stale zaglądał (za bardzo się do wszystkich przyzwyczaiłem )
Natomiast do gry wrócę, jak tylko rozwiążę problemy z łączem (Kyryry jeszcze nieraz wam hedzika sprzeda ) .
Do zobaczenia i pozdrawiam Kyryry adaxdk - Wto 13 Lis, 2007 13:59 i Nastepny admin poszedł w piz du
Szkoda ... Pozdrawiam
I czekam na "hedzika"
Klylylyly ... Trel - Wto 13 Lis, 2007 14:01 cu oLKa - Wto 13 Lis, 2007 14:12 do zobaczenia na bydzi, oby jak najszybciej opar - Wto 13 Lis, 2007 14:22 GL w załatwianiu łącza
3m sie Kyryryryryryryryryryryyyyymolti - Wto 13 Lis, 2007 14:55 papa Kyryryryryryryry..............WEGier - Wto 13 Lis, 2007 14:56 szkoda
i kogo ja teraz będę molestował na admin czacie? aaa już wiem - będę cię molestował i podrywał na ogólnym, może się ktoś dołączy i będzie grupen molesten P-C P-K - Wto 13 Lis, 2007 15:08 Wegier ty przestań molestować bo cię pod paragraf podciągną.
Kyryr, szkoda, że tak krótko należałeś do elity ale gratz za odważną decyzję.Puma - Wto 13 Lis, 2007 15:21 GL and HF Beyno. 10 - Wto 13 Lis, 2007 15:22 Gj kyryry cu soon. pcpk a nie admini to co? Nie elita tylko scirwo?