To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Gdzie telefon?

potek - Sob 17 Lis, 2007 13:58
Temat postu: Gdzie telefon?
Przyszedł czas na zmianę telefonu i myśle by wziąć coś na abonament, nie za wysoki tak ~30zł. Na telefon mogę wydać max 250zł, myślałem o SE k530/k550 (ew. coś lepszego), gdzie jest obecnie najtaniej? co najlepiej wybrać. Telefon będe brał gdzieś za miecha.
Trel - Sob 17 Lis, 2007 14:04

moze to play nowe ? ale to nie na abonament raczej :<
no. 10 - Sob 17 Lis, 2007 14:13

O lol potek xD Różnego rodzaju promocji, zniżek , nowych usług , z dnia na dzień przybywa, więc jeśli bierzesz tel aż za miesiąc to po co to pytanie na dzień dzisiejszy? Przejdz sie po mieście po salonach bądź też po prostu sprawdź na necie oferty danych sieci i wybierz co Ci najbardziej odpowiada, czy to tansze rozmowy, czy gg w telefonie czy inny bajer ,któren odpowiada Twoim wymaganiom

peace

potek - Sob 17 Lis, 2007 14:27

no też prawda, z tego co patrze to najtaniej w play i chyba tam się wybiore ;]
Puma - Sob 17 Lis, 2007 14:51

No a ja z tego co wiem to w play oszukują ;/... paru moich znajomych sie przejechało ... Ja proponuje orange ;] tanio zawsze jest wszystko ok;]
w0mbat - Sob 17 Lis, 2007 15:06

Puma napisał/a:
Ja proponuje orange ;] tanio zawsze jest wszystko ok;]

ja odradzam tanio to moze mieli kiedys ale teraz praktycznie najdrozsze na rynku. nie poinformuja cie o wszystkich warunkach umowy/promocji, nie dbaja o klienta. wsumie to kazda siec ma sporo minusow najtrudniejsze to wybrac ta ktora ma ich najmniej :]

x0x - Sob 17 Lis, 2007 15:12

telefon miałem w erze, plusie i teraz w orange, osobiście polecam ere, telefony są tanie i masz duży wybór, ceny są niskie
WOJTAS - Sob 17 Lis, 2007 15:48

mam w orange ale polecam PLUSAA, a to dlatego ze niewielki abonament, dobre telefony za niska cene i w k..... darmowych minut :D
i.S.b - Sob 17 Lis, 2007 16:09

poczytaj sobie oferty i sie dowiesz gdzie jest najtaniej :0o:

sądzę, że nikt z tu obecnych nie ma 3 telefonów i każdy w innej sieci :0o:

foXx - Sob 17 Lis, 2007 16:16

Plus i Era będą tańsze od Orange, zarówno w abonamencie jak i w cenie telefonu. Ja osobiście mam telefon w Orange Mix, ale jak nie wykorzystam w jednym miesiącu kasy to przechodzi tylko na drugi, ale nie więcej, więc w tym przypadku lipa.