To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Propozycja/Prośba o bana

v1ncent - Nie 18 Lis, 2007 02:27
Temat postu: Propozycja/Prośba o bana
Wielokrotnie pojawiają się kolesie których admini i inni upominają i nakłaniaja do stosowania poprawnej polszczyzny i unikania wulgaryzmów. Wywołuje to różne dyskusje, wcale nie zabawne. Kończy się róznie.
Moja propozycja jest nastepująca: może zamiast prowadzić takie pogawędki ustalić "antubluzgator" w pewnym zakresie słów, na krótkiego bana, powiedzmy, na jedną minutę. Nie ma to poważnych konsekwencji, ale w chwilach dużego ruchu pozbywamy sie delikwenta na dłuższy czas. A jak nie jest pełno na serwie to i tak kasa, lub raczej jej brak nie powstrzyma niektórych. Szczególnie jeśli nie ma admina.

--
pozdrawiam
vincent

[Ankieta brzmiala Krótki ban za bluzgi? Tak/Nie]

x0x - Nie 18 Lis, 2007 08:53

teoretycznie dobry pomysł, ale nie wypali gdyż jest pełno błędów w antybluzgatorze, przypadkowo powiem jakieś słowo w którym zawarty jest wulgaryzm i bana mam, bezpowodu mnie wywali i 30min nie wbije na serwa ;/
NIE !!

Sinecod - Nie 18 Lis, 2007 08:53

no ale przeciez ... mamy cos takiego ..ze za przeklinanie najpierw $$ ..potem slap,kick i ban ,i to na 2h ... ;)
Uczulony` - Nie 18 Lis, 2007 09:40

Sinecod napisał/a:
no ale przeciez ... mamy cos takiego ..ze za przeklinanie najpierw $$ ..potem slap,kick i ban ,i to na 2h ... ;)

potwierdzam.

adaxdk - Nie 18 Lis, 2007 10:14

każdemu może się coś wpisac przypadkiem. Jest nawet oddzielny temat na błedy w autobluzgatrze. Pozatym ....
Sinecod napisał/a:

:)

qBert - Nie 18 Lis, 2007 11:10

za 1 przekleństwo nie może banować bo będzie mnóstwo nieporozumień... Myślę że jest dobrze jak jest :P :D
Rider - Nie 18 Lis, 2007 12:40

j/w nie przesadzałbym z banami ;)
v1ncent - Nie 18 Lis, 2007 15:03

Ja po prostu spotkałem sie z czymś takim kilkukrotnie i podobało mi się.
Co do słów to to z pewnością da sie wybra takie które sie nie moga przypadkiem wpisać

molti - Nie 18 Lis, 2007 15:52

Chyba nie potrzebne. Na serwie prawie zawsze jest admin, ktory robi z takimi ludzmi porzadek.
x0x - Nie 18 Lis, 2007 16:04

molti napisał/a:
Chyba nie potrzebne. Na serwie prawie zawsze jest admin

trochę przesadziłeś, może prawie zawsze jak Ty grasz, bo ja przeważnie przy takich sytuacjach nie widzę adma na serwie