CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja/Prośba o bana
v1ncent - Nie 18 Lis, 2007 02:27 Temat postu: Propozycja/Prośba o banaWielokrotnie pojawiają się kolesie których admini i inni upominają i nakłaniaja do stosowania poprawnej polszczyzny i unikania wulgaryzmów. Wywołuje to różne dyskusje, wcale nie zabawne. Kończy się róznie.
Moja propozycja jest nastepująca: może zamiast prowadzić takie pogawędki ustalić "antubluzgator" w pewnym zakresie słów, na krótkiego bana, powiedzmy, na jedną minutę. Nie ma to poważnych konsekwencji, ale w chwilach dużego ruchu pozbywamy sie delikwenta na dłuższy czas. A jak nie jest pełno na serwie to i tak kasa, lub raczej jej brak nie powstrzyma niektórych. Szczególnie jeśli nie ma admina.
--
pozdrawiam
vincent
[Ankieta brzmiala Krótki ban za bluzgi? Tak/Nie]x0x - Nie 18 Lis, 2007 08:53 teoretycznie dobry pomysł, ale nie wypali gdyż jest pełno błędów w antybluzgatorze, przypadkowo powiem jakieś słowo w którym zawarty jest wulgaryzm i bana mam, bezpowodu mnie wywali i 30min nie wbije na serwa ;/
NIE Sinecod - Nie 18 Lis, 2007 08:53 no ale przeciez ... mamy cos takiego ..ze za przeklinanie najpierw $$ ..potem slap,kick i ban ,i to na 2h ... Uczulony` - Nie 18 Lis, 2007 09:40
Sinecod napisał/a:
no ale przeciez ... mamy cos takiego ..ze za przeklinanie najpierw $$ ..potem slap,kick i ban ,i to na 2h ...
potwierdzam.adaxdk - Nie 18 Lis, 2007 10:14 każdemu może się coś wpisac przypadkiem. Jest nawet oddzielny temat na błedy w autobluzgatrze. Pozatym ....
Sinecod napisał/a:
no ale przeciez ... mamy cos takiego ..ze za przeklinanie najpierw $$ ..potem slap,kick i ban ,i to na 2h ...
qBert - Nie 18 Lis, 2007 11:10 za 1 przekleństwo nie może banować bo będzie mnóstwo nieporozumień... Myślę że jest dobrze jak jest Rider - Nie 18 Lis, 2007 12:40 j/w nie przesadzałbym z banami v1ncent - Nie 18 Lis, 2007 15:03 Ja po prostu spotkałem sie z czymś takim kilkukrotnie i podobało mi się.
Co do słów to to z pewnością da sie wybra takie które sie nie moga przypadkiem wpisaćmolti - Nie 18 Lis, 2007 15:52 Chyba nie potrzebne. Na serwie prawie zawsze jest admin, ktory robi z takimi ludzmi porzadek.x0x - Nie 18 Lis, 2007 16:04
molti napisał/a:
Chyba nie potrzebne. Na serwie prawie zawsze jest admin
trochę przesadziłeś, może prawie zawsze jak Ty grasz, bo ja przeważnie przy takich sytuacjach nie widzę adma na serwie