To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - koniec old boys

WEGier - Pon 19 Lis, 2007 11:46
Temat postu: koniec old boys
http://forum.oldboys.sulechow.net/

jak było tak było ale należy się chociaż jakikolwiek komentarz.
No cóż ... trochę szkoda serwera ... jakby nie było był wpisany także w naszą historię. Pamięć moja zawsze będzie wracała do Fusiona, Oldboys ... albo serwera bydzia 2 i jeszcze jeden był ale nazwy nie pamiętam .. coś WAR.

:)

ale sercem zawsze byłem na bydzi i tutaj pozostanę ... aż do końca .... mojego lub jej

nowik - Pon 19 Lis, 2007 12:02

Serwerow bylo duzo :) FUN, bydzia 2, Oldboys, Fusion, KZ... :) Czasy fuzji byly dobre no ale niestety wyszlo jak wyszlo :P a ten zlot graczy :D haha :D wspomnienia zawsze beda :P ale ten serwer predzej czy pozniej musial upasc.. ostatnio widac bylo tylko jego drastyczne proby odratowania konczace sie niepowiedzeniem. Dobrze chociaz ze my sie trzymamy i jakos to sie kula ;)
domeztoz - Pon 19 Lis, 2007 12:02

R.I.P R.I.P chlip chlip ;(

wasz kz byl najlepszy

thx Gep ;) oraz admini... quicior stara lamo (prawa reko seniora.... no wiecie bati boj bati boj)

siatkarz - Pon 19 Lis, 2007 14:00

szkoda ze wyszlo z csf jak wyszlo no ale nie ma co.. szkoda serwera..... eliminujemy konkurencje ;) rotfl
P-C P-K - Pon 19 Lis, 2007 16:14

:( :(:( braciak bydzi się kopyrtnął. Przez OB trafiłem na bydzię, także żal straszny. Pozdro dla zgredów.
w0mbat - Pon 19 Lis, 2007 17:30

wielka szkoda no ale coz na wszystkich kiedys przyjdzie pora :( . OldBoys pamięć po tobie na zawsze zostanie w naszych sercach. ;(
qBert - Pon 19 Lis, 2007 17:30

ja tam parę razy grałem jak już serwer świecił pustkami... Zero wspomnieni, zero sentymentów. Ale historii się uczyłem i wiem jak to dawniej bywało :P xD :D
oLKa - Pon 19 Lis, 2007 18:54

huh, ja zaczynałam grac jak było Fusion, później jeszcze zdarzało sie grac na oldboysach... Ale już od dawna nie widziałam, żeby tam ktokolwiek grał.
Mimo wszystko mile wspomnienia... :) i szkoda, ze skończyło sie tak smutno.

foXx - Pon 19 Lis, 2007 18:58

Ja jedynie na kz grałem na OB, szkoda że już nie ma serwerka :(
WOJTAS - Pon 19 Lis, 2007 19:06

ja gralem zarowno na kz jak i na ob 1. na 4um tez bylem zarejestrowany... szkoda ze server zawsze stal pusty... i wogole szkoda ;]