jak było tak było ale należy się chociaż jakikolwiek komentarz.
No cóż ... trochę szkoda serwera ... jakby nie było był wpisany także w naszą historię. Pamięć moja zawsze będzie wracała do Fusiona, Oldboys ... albo serwera bydzia 2 i jeszcze jeden był ale nazwy nie pamiętam .. coś WAR.
ale sercem zawsze byłem na bydzi i tutaj pozostanę ... aż do końca .... mojego lub jejnowik - Pon 19 Lis, 2007 12:02 Serwerow bylo duzo FUN, bydzia 2, Oldboys, Fusion, KZ... Czasy fuzji byly dobre no ale niestety wyszlo jak wyszlo a ten zlot graczy haha wspomnienia zawsze beda ale ten serwer predzej czy pozniej musial upasc.. ostatnio widac bylo tylko jego drastyczne proby odratowania konczace sie niepowiedzeniem. Dobrze chociaz ze my sie trzymamy i jakos to sie kula domeztoz - Pon 19 Lis, 2007 12:02 R.I.P R.I.P chlip chlip
wasz kz byl najlepszy
thx Gep oraz admini... quicior stara lamo (prawa reko seniora.... no wiecie bati boj bati boj)siatkarz - Pon 19 Lis, 2007 14:00 szkoda ze wyszlo z csf jak wyszlo no ale nie ma co.. szkoda serwera..... eliminujemy konkurencje rotflP-C P-K - Pon 19 Lis, 2007 16:14 :(:( braciak bydzi się kopyrtnął. Przez OB trafiłem na bydzię, także żal straszny. Pozdro dla zgredów.w0mbat - Pon 19 Lis, 2007 17:30 wielka szkoda no ale coz na wszystkich kiedys przyjdzie pora . OldBoys pamięć po tobie na zawsze zostanie w naszych sercach. qBert - Pon 19 Lis, 2007 17:30 ja tam parę razy grałem jak już serwer świecił pustkami... Zero wspomnieni, zero sentymentów. Ale historii się uczyłem i wiem jak to dawniej bywało oLKa - Pon 19 Lis, 2007 18:54 huh, ja zaczynałam grac jak było Fusion, później jeszcze zdarzało sie grac na oldboysach... Ale już od dawna nie widziałam, żeby tam ktokolwiek grał.
Mimo wszystko mile wspomnienia... i szkoda, ze skończyło sie tak smutno.foXx - Pon 19 Lis, 2007 18:58 Ja jedynie na kz grałem na OB, szkoda że już nie ma serwerka WOJTAS - Pon 19 Lis, 2007 19:06 ja gralem zarowno na kz jak i na ob 1. na 4um tez bylem zarejestrowany... szkoda ze server zawsze stal pusty... i wogole szkoda