To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pchli targ - [KUPIĘ] Anime :Full Metal Alchemist i Tsubasa Chronicles

no. 10 - Wto 20 Lis, 2007 13:29
Temat postu: [KUPIĘ] Anime :Full Metal Alchemist i Tsubasa Chronicles
Więc poszukuje wszystkich odcinków Anime :
1.Full MEtal Alchemist +kinowki
2.Tsubasa chronicles +kinowki

Uczulony` - Wto 20 Lis, 2007 17:05

nie latwiej sciagnac :P no chyba ze jestes fanem serii to wtedy rozumiem.
lnk - Wto 20 Lis, 2007 19:45

pomysl , on chce wszystkie odcinki razem z kinowkami wiec watpie ze orginaly : o
Uczulony` - Wto 20 Lis, 2007 19:47

lnk napisał/a:
pomysl , on chce wszystkie odcinki razem z kinowkami wiec watpie ze orginaly : o

tego jest ze 100 odcinkow jak nie wiecej + kinowki. watpie ze ktos ma...

Rolas patrz PW

no. 10 - Wto 20 Lis, 2007 20:17

Dziękuje Uczulon za pw ale coś mi szwankuje, ale i tak senkju :*
Nie muszą być oryginały,ale mogą. Czemu ma nikt nie mieć ? A noz widelec ktoś ma i będzie na tyle uprzejmy aby mi nagrać i wysłać, za jakąś tam opłatą jeżeli owej zarząda (nie musi :P ) Wiem ,że FMA leci na Hyperze ale ja taki zakręcony jak baranie jaja wiec nie dam rady oglądać w TV z resztą nie lubie bo musze minimum 20 odcinków na raz obejrzeć oby "ugasić pragnienie"

ROSOMAK - Wto 20 Lis, 2007 20:36

daj chlopie sobie spokoj mam stronke gdzie tego czegos jest multum - 1536363 , pozdro
no. 10 - Wto 20 Lis, 2007 22:48

? Istnieje teżtaka możliwość, że pewien osobnik, w tym wypadku JA nie ma możliwości ściągania wraz z całkiem ograniczonym dostępem do neta więc muszę sobie jakoś radzić
N0W!k - Wto 20 Lis, 2007 23:15

mam stronke gdzie mozesz obejrzec 31 odcinkow kapitan Tsubasa oraz obejrzec 5 filmikow... do tego wchodzi jeszcze 52 odcinki Kapitan Tsubasa roud to 2002 wszystko mozna ogladac online... i jest tam wiele innych kreskowek;p
Aqq - Śro 21 Lis, 2007 00:14

Uczulony` napisał/a:
watpie ze ktos ma...
bez sensu wątpisz gdyż ja mam wszystkie odcinki FMA bez kinówek :) seria uchowala mi sie jeszcze z dawnych lat, jednak teraz zostala pozyczona, upomne sie o nia za jakis czas, mozliwe ze wtedy Ci nagram :mrgreen: nic nie obiecuje .
Uczulony` - Śro 21 Lis, 2007 07:37

Aqq napisał/a:
Uczulony` napisał/a:
watpie ze ktos ma...
bez sensu wątpisz gdyż ja mam wszystkie odcinki FMA bez kinówek :) seria uchowala mi sie jeszcze z dawnych lat, jednak teraz zostala pozyczona, upomne sie o nia za jakis czas, mozliwe ze wtedy Ci nagram :mrgreen: nic nie obiecuje .

no to gj , jestes chyba ewenement (jestem pesymista w zyciu ... ale radosnym xD )