To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Wyrównywanie zespołów

tryvial - Sob 01 Gru, 2007 11:33
Temat postu: Wyrównywanie zespołów
witam,

wczoraj, 30.11 grałem na bydzi jakos w godzinach 22-1. Pomijajac, ze byli gracze, kore z upodobaniem utrudniali granie swojemu zespołowi (strzelajac do swoich), mam pytanie o zasady
Czy normalne jest to ze na dwoch mapach z rzedu CT wygrywa po 17:0, a nikt nie robi nic w celu przerzucenia kogos do T w celu zrównoważenia szans?

Pzdr.
h.e.l.

qBert - Sob 01 Gru, 2007 11:38

Admini powinni wyrównywać składy... Jeśli jakiś był to na pewno grał w CT xD
Piszcie i przypominajcie się.

domeztoz - Sob 01 Gru, 2007 11:46
Temat postu: Re: Wyrównywanie zespołów
h.e.l. napisał/a:
Czy normalne jest to ze na dwoch mapach z rzedu CT wygrywa po 17:0, a nikt nie robi nic w celu przerzucenia kogos do T w celu zrównoważenia szans?

no moim zdaniem normalne... a ja nie poprosze o wyrownanie bo mi honor eselowca nie pozwala :D

z reszta byl kiedys ptb i sie nie sprawdzil... temat zaraz zostanie pewnie zamkniety :)

tryvial - Sob 01 Gru, 2007 11:50

nie no spoko fajnie sie gra jak si dostaje nieustanne baty :cfaniak: a cały zespół ma juz gdzies wygrana

to moze lepiej dla tych co chca wygrywac tanim kosztem wersja z botami ? :banan:

Moras - Sob 01 Gru, 2007 12:09

Mozliwe, ze nie bylo admina na serwie - innej opcji nie widze.
Uczulony` - Sob 01 Gru, 2007 12:10

ptb sie nie sprawdzil ?? , moim zdaniem ptb co runde powinien zamieniac minimum 2 osoby do przeciwnego tamu :D
domeztoz - Sob 01 Gru, 2007 12:47

byl admin... ale nie chcialem fikac :E
qBert - Sob 01 Gru, 2007 13:11

fikać? Piszesz że może wyrównaj teamy i tyle. No chyba się nie boisz do admina coś napisać...
PTB. - kiedyś byłem za, teraz... hmmm raczej przeciw. Najlepiej jak @ manualnie wyrównuje... Bo wygrane 3 czy nawet 4 rundy z rzędu nie znaczą tyle że składy są nierówne. Może przegrali pistolety, eco, normalnie i znów eco... Poza tym automat nie bierze pod uwagę że w wygranym teamie to został tylko 1 gościu i rozgrywka była wyrównana. I że tylko lekką przewagę/szczęście mieli Ci co wygrali...

molti - Sob 01 Gru, 2007 13:27

Dla mnie takie sytuacje sa normalne, czesto sie tak dzieje, ze jedna druzyna caly czas i nikt z tym nic nie robi. Przyzwyczailem sie do tego i przestalem sie tym przejmowac.
Moras - Sob 01 Gru, 2007 13:35

Po ostatniej skardze na forum ( xD ) , chyba jednak wynika, ze ktos cos robi.
Ja zawsze wyrownuje sklady, czy sie to komus podoba czy tez nie - i wielu adminow
robi podobnie. Moze akurat jakis przymulony gral ( :P ), albo go po prostu nie bylo.
Wiadomo, ze malo kto sobie przejdzie sam do przegrywajacego teamu dobrowolnie,
ale sa juz plany zeby cos z tym zrobic jak nie ma @, wiec dont worry :faja: