To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - Skarga na admina Irys

BABCIA - Sob 01 Gru, 2007 16:17
Temat postu: Skarga na admina Irys
chciałem powiedzieć że pomimo moich próśb admin obrażał mnie nagminnie używał zwotu stara torba prosze o wyciągniecie logów mapa de_train koło godziny 13 i adekwatne ukaranie admina. Fuknkcja jaką sprawuje zobowiązuje go do tego aby świecił przykładem :D
i.S.b - Sob 01 Gru, 2007 16:21

będę świecił przykładem, a Ty ... broń się stara torbo :D :D :D

Przepraszam :/ już nie będę :/

BABCIA - Sob 01 Gru, 2007 16:22

uważam że zwykłe przepraszam tu niewystarczy do ludzi starszych trzeba mieć szacunek
i.S.b - Sob 01 Gru, 2007 16:25

to masz teraz niezwykłe:

P
R
Z
E
P
R
A
S
Z
A
M

:jezyk:

BABCIA - Sob 01 Gru, 2007 16:34

uważam że jeżeli bym do matki powiedział ty stara torbo to bym dostał w papę do starszych ludzi trzeba mieć szacunek a ty jako osoba młodsza ośmieszyłeś mnie przed młodszymi graczami np Trel. domagam się kary zabrania mu flagi ban i kick
ritarded l. - Sob 01 Gru, 2007 16:38

a ja uwazam ze nalezy go okladac smierdzacymi skarpetkami
Moras - Sob 01 Gru, 2007 16:41

imo chłosta smierdzacymi skarpetkami by wystarczyla (mam kilka par jakby bylo trzeba) xD
WEGier - Sob 01 Gru, 2007 16:48

BROŃ SIĘ STARA TORBO !! !! BROŃ SIE!!!! :rotfl2: :rotfl2: :hahaha: :hahaha:
Vegeta - Sob 01 Gru, 2007 16:49

Moras napisał/a:
imo chłosta smierdzacymi skarpetkami by wystarczyla (mam kilka par jakby bylo trzeba) xD

a same stoja ?? ?

P-C P-K - Sob 01 Gru, 2007 16:56

A ja dokładam sie do skargi. Admin o ksywie Irys, który ma flagi już bardzo długo (co by świadczyło o tym, że umie ich używać) popisuje się swoją władzą!!!!! Specjalnie zeslapował mnie tak, że wystrzeliłem w powietrze i spadając się zabiłem bo miałem mało hAPE! Ukarać go! :E