CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Skarga na admina Irys
BABCIA - Sob 01 Gru, 2007 16:17 Temat postu: Skarga na admina Iryschciałem powiedzieć że pomimo moich próśb admin obrażał mnie nagminnie używał zwotu stara torba prosze o wyciągniecie logów mapa de_train koło godziny 13 i adekwatne ukaranie admina. Fuknkcja jaką sprawuje zobowiązuje go do tego aby świecił przykładem i.S.b - Sob 01 Gru, 2007 16:21 będę świecił przykładem, a Ty ... broń się stara torbo
Przepraszam już nie będę BABCIA - Sob 01 Gru, 2007 16:22 uważam że zwykłe przepraszam tu niewystarczy do ludzi starszych trzeba mieć szacuneki.S.b - Sob 01 Gru, 2007 16:25 to masz teraz niezwykłe:
P
R
Z
E
P
R
A
S
Z
A
M
BABCIA - Sob 01 Gru, 2007 16:34 uważam że jeżeli bym do matki powiedział ty stara torbo to bym dostał w papę do starszych ludzi trzeba mieć szacunek a ty jako osoba młodsza ośmieszyłeś mnie przed młodszymi graczami np Trel. domagam się kary zabrania mu flagi ban i kickritarded l. - Sob 01 Gru, 2007 16:38 a ja uwazam ze nalezy go okladac smierdzacymi skarpetkamiMoras - Sob 01 Gru, 2007 16:41 imo chłosta smierdzacymi skarpetkami by wystarczyla (mam kilka par jakby bylo trzeba) WEGier - Sob 01 Gru, 2007 16:48 BROŃ SIĘ STARA TORBO !! BROŃ SIE!!!! Vegeta - Sob 01 Gru, 2007 16:49
Moras napisał/a:
imo chłosta smierdzacymi skarpetkami by wystarczyla (mam kilka par jakby bylo trzeba)
a same stoja ?P-C P-K - Sob 01 Gru, 2007 16:56 A ja dokładam sie do skargi. Admin o ksywie Irys, który ma flagi już bardzo długo (co by świadczyło o tym, że umie ich używać) popisuje się swoją władzą!!!!! Specjalnie zeslapował mnie tak, że wystrzeliłem w powietrze i spadając się zabiłem bo miałem mało hAPE! Ukarać go!