To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Razer Tarantula

Dzejms - Nie 09 Gru, 2007 23:59
Temat postu: Razer Tarantula
Jak tonący brzytwy się chwyta, ja szukam czegoś do podbicia mego skilla. Znalazłem coś takiego Razer Tarantula . Ma ktoś może takie cudo, i o ile wzrośnie mój marny skill jak sobie sprawie coś takiego? :D
ritarded l. - Pon 10 Gru, 2007 00:02

jesli bedziesz nim rzucal w przeciwnikow, moze :D ja polecam mxy ;]
WOJTAS - Pon 10 Gru, 2007 00:04

mxy ;]
psychic - Pon 10 Gru, 2007 00:08

skonfiguruj lepiej swoje haxy, to powinno pomoc;]
adaxdk - Pon 10 Gru, 2007 00:26

a idz Ty.
Ładna, droga klawiatura "ułatwiająca" grę.
Większości jest to to samo co zwykła biała, klawa z zazwyczaj popsuta spacja. ^^
:) ja gram na dwu rocznym LogiTechu z Mute, volume, Files, search i e-mail na górze :)

WEGier - Pon 10 Gru, 2007 08:21

moim zdaniem klawa nie ma znaczenia - kupiłem ibox i już ma zepsute "W" ... jedyne co dobre to pokrętło od głośności - pomocne w czasie gry oraz gdy na przykład żona coś do mnie marudzi albo rozmawia ze swoją mamą :diabelek: ... oraz szybkie wciśnięcie mute gdy coś zaczyna mówić sensownego albo ważnego - wcześniej nie mając tego podczas gry przytakiwałem i .... zgodziłem się na ślub przez to :sciana:
Dzejms - Pon 10 Gru, 2007 08:26

Wegier! Jesteś boski! :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
ritarded l. - Pon 10 Gru, 2007 08:45

WEGier napisał/a:
moim zdaniem klawa nie ma znaczenia - kupiłem ibox i już ma zepsute "W" ... jedyne co dobre to pokrętło od głośności - pomocne w czasie gry oraz gdy na przykład żona coś do mnie marudzi albo rozmawia ze swoją mamą :diabelek: ... oraz szybkie wciśnięcie mute gdy coś zaczyna mówić sensownego albo ważnego - wcześniej nie mając tego podczas gry przytakiwałem i .... zgodziłem się na ślub przez to :sciana:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mute tez przydatne jak jedna reka klikasz alt f4 zeby zamknac windows media playera, albo zdazyc zminimalizowac i wyciszyc :mrgreen: :mrgreen:

qBert - Pon 10 Gru, 2007 10:14

adaxdk napisał/a:
ja gram na dwu rocznym LogiTechu z Mute, volume, Files, search i e-mail na górze :)

mam coś podobnego, może trochę więcej u mnie tych klawiszy. Ogólnie to nie sądzę aby skill mógł wzrosnąć po zmianie klawiatury... Myszki to tak...

Aqq - Pon 10 Gru, 2007 10:20

co klaw ma do gry albo mysz ja zawsze będę wychodził z żałożenie, że jeżeli masz coś w sobie dzieki czemu grasz dobrze to poprostu masz do tego talent, możesz grać nawet na ochłapanej myszce ale grać dobrze w 1.5 grało się na kulkowych i jak pamietam dużo było skillowców teraz nie każdy moze sobie pozwolic na wydanie stu-paru złotych na głupią myszke, na pewno z dobrą myszką będzie się grało lepiej ale bez doświadczenia nawet najlepszy sprzęt nie pomoże(zawsze najtrudniejsze są początki nie każdy wiedział jak opanować recoil dopuki nie zaczął tego stosować tak samo z innymi rzeczami), ja osobiście gram na taniej klaw. czasami przyciski się wciskają xD myszka też zwykła kupiłem ją za 40zł 3lata temu i gram do dzisiaj, skill jest w zależności od dnia raz jest bdb a raz dst ;)