CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Sluchawki
ritarded l. - Pon 10 Gru, 2007 16:40 Temat postu: SluchawkiWitam
moje stare icematy sie rozsypuja (po 3-4 latach chyba ) i chcialbym poznac opinie o nastepujacym sprzecie:
steel sound 5h
creative aurvana dj
slyszalem jeszcze dobre rzeczy o sennheiserach i plantronicsach, ale tych firm nie znam. cena max - 250 zlw0mbat - Pon 10 Gru, 2007 17:48 kup nasteone icematy cena <200zlMoras - Pon 10 Gru, 2007 18:24 od 2 miechow gram na niby przereklamowanych 5hv2 i jakos nie narzekam.
Nie mialem doczynienia z icematami nigdy, to nie wiem czy polecac te wyzej - ale wlasnie
icematy maja to do siebie ze sie rozsypuja. Senn~ sa ponoc the best jezeli chodzi o
dzwiek itd ale za max 250zl to raczej nic specjalnego nie znajdziesz, ale moge sie mylic.Trel - Pon 10 Gru, 2007 18:31 senki hd205 i styka
dzis mi sie popsuly no ale to nie ze nie wytrzymale tylko po 3 eco z awp dostalem heda przez brame i polecialy kupuje raczej nowe hd205 ale zastanawiam sie nad siberia wlasnie i tej wersji od steelsound.. ale raczej i tak senki jestem (bylem?:D) z nich b. zadowolony.
ano i jeszcze kwestia karty dzwiekowej, jaka masz ?ritarded l. - Pon 10 Gru, 2007 18:39 wlasnie sie zaczela sypac syberia usb, teraz kupilem xfi gamerTrel - Pon 10 Gru, 2007 18:51 ano to nie bierz 5hv2 bo szkoda potencjalu Twojej karty dzwiekowej, nie wiem czy te creativy maja karte usb ale zastanow sie powaznie nad tymi senkami hd205, nie pozalujesz.WEGier - Pon 10 Gru, 2007 19:10 z mikrofonem czy bez?
jeżeli bez to senny są najlepszy wybór
jeżeli Z to chyba creativy fatality (biorę niedługo) albo ..... tylko się nie śmiaćakira - Pon 10 Gru, 2007 19:13 juz bodajze drugi rok uzywam steelsound 5H v2 i rowniez nie narzekam.
sa przede wszystkim bardzo lekkie i wygodne, co przy dluzszym uzywaniu jest spora zaleta.
spora wada jest to, ze gwarancja jest tylko na 12 miesiecy
nie mialem do czynienia z innymi sluchawkami z "wyzszej polki" takze ciezko mi byc w 100% obiektywnym
wiele juz przeszly i nadal sie trzymaja... ritarded l. - Pon 10 Gru, 2007 19:31 mikrofon mam od syberii wiec nei trzebaTrel - Pon 10 Gru, 2007 19:41
WEGier napisał/a:
z mikrofonem czy bez?
jeżeli bez to senny są najlepszy wybór
jeżeli Z to chyba creativy fatality (biorę niedługo) albo ..... tylko się nie śmiać
omg wegier te fatal1ty to jest jakas kompletna bzdura ;x