CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Problemy z CS 1.6/CZ - steam problem?
Moras - Pią 14 Gru, 2007 14:42 Temat postu: steam problem?po jakims nieokreslonym czasie grania wywala mnie do windowsa z bledem:
Fatal error
Net_Send ERROR : WSAENOTCONN
co ciekawe nie ma czegos takiego w bledach steam na stronie steampowered.com
a w googlach tez nic po polsku nie moge znalezsc na ten temat..
najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, ze nie dziala net po tym bledzie i komp chodzi 3x wolniej.. po zrobieniu resa wszystko wraca do normy, moze jakies pomysly?BABCIA - Pią 14 Gru, 2007 14:47 iem że to zabrzmi nieźle najbardziej polecana rada na tym forum FORMAT Cneverling~ - Pią 14 Gru, 2007 14:53 przeskanuj PC moze?Moras - Pią 14 Gru, 2007 14:56 zrozumiem, ze po polsku moze nie byc o tym czegos, ale zeby nawet po angielsku nie bylo na google to juz padaczka totalna.. wyskakuje 5 stron z odnosnikami do ruskich albo niemieckich stron :o
format? hmm moze na swieta zrobie jak sie z tym nie uporam inaczej..
kaspersky 7.0 skanuje non topa i nic :F
edit;
bledy typu net send~ sa zwiazane z pamiecia RAM i netem i tyle na ten temat znalazlem :FUczulony` - Pią 14 Gru, 2007 15:19 to moze tylko przeinstaluj steama,Sinecod - Pią 14 Gru, 2007 18:21 moras odkryl nowy blad ?! Mecz tych ze STEAMA o problem neverling~ - Pią 14 Gru, 2007 18:33 To zagrasz dopiero za miesiac.
To sie wzielo samo z siebie? Napisz na boardzie jeszcze.
Moze poprzestawiales cos w opjach csa? Albo w cfg sie bawiles?
nie moge sobie przypomniec czy cos akurat przestawialem w tym czasie, ale raczej
samo z siebie sie pojawilo..
usunalem clientregistry.bob, czesto pomaga jak sie steam sypie - ale nic nie pomoglo
ide na boarda z tym qBert - Pią 14 Gru, 2007 18:40 czytałem na boardzie, ktoś miał taki sam problem. I to niedawno. A pomysły na jego rozwiązanie taki idiotyczne że nawet komuś tam pojechałem chyba
Ale GL Moras - Sob 15 Gru, 2007 22:50 po wylaczeniu kasperskiego gra chodzi 2x lepiej (ms z 40 na 20 - lol ) ,
wiec pewnie tu jest przyczyna [tak mi sie wydaje] chociaz nie sprawdzilem jeszcze
z tym bledem, ale poki co sie nie pojawil