To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Zawiodłeś mnie Dzejms!

twardy - Pon 17 Gru, 2007 23:13
Temat postu: Zawiodłeś mnie Dzejms!
Jak widać niektórym władza nie służy. Dajesz mi slaya, wyskakujesz z dziwnym tekstem: "czy mam jakiś problem", poźniej kick :wow:
Wszystko to za 2 niegroźne TA, poniewaz stałeś w miejscu od kilku rund, a trzeba było biec do bomby.
Wszyscy mieli się domyśleć, że to słynny Dzejms Blond coś testuje.

Myślałeś, że po zmianie nicku na Vendetta wydygam, czy co? OK ujawniłeś się, mogłeś się np. przywitać... Ale po co... Nieważne

siatkarz - Pon 17 Gru, 2007 23:22

nie ma admina to mozna robic wiecej na serwerze? zreszta polecam hlsw
Moras - Pon 17 Gru, 2007 23:26

Byłem przy tej sytuacji i doskonale słyszałem co Dzejms mowil do Ciebie i co odpowiedziales. W logach tego nie bedzie, ale sprowokowales tego slaya a pozniej kicka.
Aqq - Pon 17 Gru, 2007 23:39
Temat postu: Re: Zawiodłeś mnie Dzejms!
twardy napisał/a:
Jak widać niektórym władza nie służy. Dajesz mi slaya, wyskakujesz z dziwnym tekstem: "czy mam jakiś problem", poźniej kick :wow:
Wszystko to za 2 niegroźne TA, poniewaz stałeś w miejscu od kilku rund, a trzeba było biec do bomby.
Wszyscy mieli się domyśleć, że to słynny Dzejms Blond coś testuje.

Myślałeś, że po zmianie nicku na Vendetta wydygam, czy co? OK ujawniłeś się, mogłeś się np. przywitać... Ale po co... Nieważne

aj dobra toż się nic takiego nie stało! bądźcie ludźmi! a nie o wszystko się obruszacie! jakby to nie wiadomo co! SiD zaklada temat o to ze siatek go przeniosl a teraz Ty do dzejmsa za to ze dal Ci slaya a pozniej kicka no prosze Cie! i to jeszcze w Święta to nawet wyglądu nie ma.

twardy - Pon 17 Gru, 2007 23:43

Dla ciekawych rozmowa i czat przebiegały mniej więcej tak:

Ja mówię: grasz test...?
Ja mówię: Do paki test... gogogo (ten nadal w rogu stoi)
Ja: TA (nie pamietam, chyba 12hp mu zabrałem żeby Go obudzić)

NOWA RUNDA:
Dzejms: daje mi slay
Dzejms pisze: WIESZ ZA CO? (admin)
Ja pisze: za zmotywowanie do gry?
Dzejms: zmienia nick z test..cos..tam... na Vendetta
Dzejms mówi: "Masz jakiś problem"
Ja: "No"
Dzejms daje kick

'Chłopy', nie gram na bydzi od wczoraj... O jakiej prowokacji Ty moras piszesz?
Jakby wszyscy admini zaczęli dawać skaye i kicki za każde pierdnięcie byłaby jedna wielka lipa, czyż nie?

PS. Nic nie próbuję osiągnąć tym wątkiem. Traktuję go jako podziękowanie Dzejmsowi za grę w dzisiejszą rocznicę zarejestrowania konta na forum.

Dzejms - Pon 17 Gru, 2007 23:47

Hmm. Wypada odpowiedzieć na twoje zarzuty.
Jeśli Cię zawiodłem - to przepraszam. Wiem. Chciałeś bana a dostałeś tylko kicka(Ciekawe dlaczego to pominąłeś?). Jeśli się nadal upierasz, to bardzo proszę napisz na jaki czas. Ode mnie go nie dostaniesz, ale może S@ się zlitują nad Tobą i spełnią Twoje życzenie z okazji zbliżających się świąt.
A co do mojego sposobu gry to większość wie, że nie biegam po całej mapie (ehh starość nie radość ;( ), a konkretnie w tym przypadku to świadomie stałem w każdym z tych miejsc w których próbowałeś mnie pouczać jak grać trzeba w CS-a i miałeś po prostu pecha, że trafiłeś na admina pod fejkiem. W sumie to prędzej czy później, jak znam historię tego serwera, każdy pokazuje swoje prawdziwe oblicze i kończy w różny sposób - czyli albo dostosowuje się do zasad tego serwa, albo się z nami żegna na jakiś czas albo na zawsze.

twardy - Pon 17 Gru, 2007 23:58

HAHAHA, faktycznie. Po moim "No" powiedziałem jeszcze:

"daj mi bana i pokaż jaki jesteś wielki..." - a co miałem powiedzieć, "cześć dzejms, dzięki za slaya... chcesz trochę wazeliny?... itp..." :E

Koniec pitolenia, trzeba zagrać!

KankerNooB - Wto 18 Gru, 2007 00:28

waski swiat @ timplej bydzia vac
prawda jest taka ze co wolno wojewodzie........
skazancy wyrzutki bekarty tz ja sid i kilku moich znajomych ma slay kik slap za cos co inni robia nagminnie ale to taka polityka waskiego gronka @

wiec nie dziw sie ze sa tacy TWARDZI (maczo) na servie timplej bydzia1 vac
irys siatkarz sami szukaja zaczepki a pozniej sapia ze jestesmy BE zli chyba ze juz dostali zielone swiatlo na nas i celowo zaczepki szukaja

TWARDY glowa nisko za kik przepros za killa przepros za zycie przepros
a teksty w stylu "MASZ COS , NIE PODOBA CI SIE ?, KIKA CHCESZ ?" nie dziw sie jak juz napisalem na wstepie CO WOLNO WOJEWODZIE TO NIET...........

GJ @ oni tylko na forum sa grozni na servie SLABIUTKO !! !
panowie admini macie racje PORZADEK to podstawa a jak komus sie nie podobo toBAN KIK
ale zanim to zrobicie to ocencie sytuacje nie tylko oczami FAJTERA FFA I @

zycze milego dnia > bekart KankerNooB

SiD - Wto 18 Gru, 2007 00:34

Troszkę prawy kanker każdemu sie przyda ale oni i tak tego nie przetrawia i pewnie polecimy jak zwykle z WARNEM , BANEM albo z czymś podobnym chociaż nigdy tak do końca nie wiem za co i po co :f zajmijcie sie sobą i swoim małym światem
ritarded l. - Wto 18 Gru, 2007 00:34

:crazy: :crazy: :crazy:

kocham to forum