CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Dysk twardy
qBert - Wto 18 Gru, 2007 19:43 Temat postu: Dysk twardyZamiast się kłócić lepiej pomóżcie. Od paru dni jak włączam kompa wywala mi błękitny ekran tuż przed odpaleniem windy (po loaderze) że dysk D: wymaga sprawdzenia spójności danych i coś tam. Gmera gmera (można to anulować) i wywala że jest all ok. No i było faktycznie do dzisiaj, kiedy nie mogę otworzyć połowy folderów na tym że dysku! WTF?
Kod:
D:\folder odwołuje się do lokalizacji która nie jest dostępna
dalej jakieś pierdoły o dysku że może jest w sieci gdzieś albo niewłaściwie podłączony. Oczywiście i 1 i 2 to bzdury! Najgorsze jest to że mam tam kilka b. ważnych rzeczy i akurat padło nie otwiera się folder w którym to trzymam. No i tutaj pytania:
Co to do cholery jest?
Jak to naprawić?
Jak odzyskać te dane?psychic - Wto 18 Gru, 2007 19:50 do odzyskiwnia danych powienien byc dobry program easy recovery.
Kiedys mialem cos podobnego, chyba byl to wirus.
Bawiles sie moze ostanio w overlocking pc?qBert - Wto 18 Gru, 2007 19:51 nie, jedynie zasilacz mi padał i to w sumie może mieć związek z tym. psychic - Wto 18 Gru, 2007 20:32 moze;p zrob kopie danych, ktore sa ci potrzebne i wal formata, pozniej odzyskasz dane tym programikiem;p. Chyba, ze formata nie trzeba robicqBert - Wto 18 Gru, 2007 20:44 programik super, już teraz przegrywam ważne rzeczy na dysk C:
Formata chyba walnę, no bo co innego mogę zrobić?psychic - Wto 18 Gru, 2007 20:49 ja bym walnal formata ritarded l. - Wto 18 Gru, 2007 21:06
psychic napisał/a:
ja bym walnal formata
i'd hit thatsiatkarz - Wto 18 Gru, 2007 21:28 a sprawdzales kable od dysku ?:> hmmm potek - Wto 18 Gru, 2007 23:10 Temat postu: Re: Dysk twardy
qBert napisał/a:
dalej jakieś pierdoły o dysku że może jest w sieci gdzieś albo niewłaściwie podłączony. Oczywiście i 1 i 2 to bzdury!
nie pij tyle
a nie zwalnia Ci dysk (tak jak byś miał za słebego kompa na gre tak mysz zwalnia)?Dzejms - Wto 18 Gru, 2007 23:13