Nasz serwer Counter-Strike - Niesłuszny ban
qBert - Pon 24 Gru, 2007 01:30 Temat postu: Niesłuszny ban Dałem komu¶ bana niesłusznie bo mi się klawisze pomyliły. Tylko 120 minut ale przepraszam z góry. Ban miał być dla no\/ika czy jak to się tam pisze. A dałem dwóm osobom przez przypadek. Proszę powstrzymać się od zbędnych komentarzy. Każdy spam nagradzam odpowiednio.
N0W!k - Pon 24 Gru, 2007 01:37
A ja jestem ciekaw za co dostalem???
zaden TA ani TK tylko powiedzialem cytuje pocaluj mnie.... ale nic wiecej.. bylem zly bo ktos powiedzial kup sobie okulary.. no wybacz ale sa lepsze i gorsze dni...
JEsli czujesz sie urazony Sry...
qBert - Pon 24 Gru, 2007 01:41
Napisałem kup sobie okulary, to nawet nie było prze¶miewcze zbytnio. Zreszt± nie takie rzeczy gadam. A ty pocałuj mnie w... To przebolałem, ale spoko, minęło kilka sekund a Ty dalej sapiesz. Ban nie za to że do mnie pisałe¶ tylko za to że wydawało Ci się że jak nie ma admina to można sobie pokłócić się z kim¶. Nie takie teksty leciały i puszczałem to mimo uszu. A tutaj zonk, bo grałem pod fejkiem. Niech to będzie przestroga bo nikt nie zna dnia ani godziny. Pożartować - tak, poplebować - nie. Żadna to kara. Zaraz zejdzie i będziesz dalej grać.
N0W!k - Pon 24 Gru, 2007 01:49
Oki... rozumiem...
zazwyczaj sie tak nie zachowuje ze zaczepiam ale dzis nie moj dzien i wyzywam sie na CS....
|
|
|