To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - rezygnacja z S@

ciasteczkowy - Wto 01 Sty, 2008 00:07
Temat postu: rezygnacja z S@
Z dniem 01.01.2008 z powodu braku czasu na grę , coraz mniejsza znajomość graczy , coraz mniej czasu na forum na rozstrzyganie próśb i skarg składam rezygnacje z funkcji S@ na naszym serwerze , po prostu wydaje mi się że moje zaangażowanie jest zbyt małe aby pełnić dalej te funkcje...
Dziękuje za bardzo dobrą współprace , mam nadzieje że Wy też byliście zadowoleni z mojej wieloletniej kariery na tym serwerze i że was nigdy nie zawiodłem jako admin i znajomy z netu , jak widać nie trzymam się posadki do końca życia :D

Pozdrawiam ciastek

Oczywiście S@ i H@ zostali poinformowani odpowiednio wcześniej.

Jeszcze raz dziękuje za współprace,
a co do ludzi z którymi miałem konflikty proponuję

Wybaczam i proszę o wybaczenie

domeztoz - Wto 01 Sty, 2008 00:08

lamed!

ale ok :(

spree - Wto 01 Sty, 2008 00:13

kkthx :papa2:
w0mbat - Wto 01 Sty, 2008 00:17

jak mogles mi to zrobic ;(
:(
odwiedzaj nas jak najczęściej :*

N0W!k - Wto 01 Sty, 2008 00:35

twoja prosba zostala odrzucona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Aqq - Wto 01 Sty, 2008 01:01

heh, nigdy nie mieliśmy okazji się poznać mimo to szkoda, że odchodzisz zawsze było was trzech jak muszkieterów jak ich troje xD a teraz ich dwoje to nie pasuje, mało ostatnio bywasz u nas ale to i tak niczego nie dowodzi raz sie ma wiecej czasu a raz mniej takie jest życie, kiedys na pewno Ci go przybędzie ja bym się zastanowił i dał do rozważenia prośbe przez reszte, zostaniesz zawieszony a kiedy przybędzie Ci czas wrócisz! bo ja uważam, że nie których ludzi już się nie spotka dwa razy! zresztą czuje, że Babcia da Ci tutaj kazanie! i oby może się rozmyślisz/ Pzdr.
WEGier - Wto 01 Sty, 2008 02:26

mam nadzięje ciacho ze sie jeszcze kiedysn załozymy na serwie ... nie da się tak po prostu z tym zerwac .... ;(
bamc - Wto 01 Sty, 2008 03:00

nie[ciach]e
x0x - Wto 01 Sty, 2008 10:19

już dawno zauważyłem że niema Cię tu http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=1757
jako S@ wiec sie spodziewałem ;(
niby nie znałem Cię za dobrze ale szkoda ;(
;(

oLKa - Wto 01 Sty, 2008 10:41

aaaaaaaaaaaaa................. CIaSTEK jak mozesz?!

mam nadzieje ze czasami jeszcze będziesz grał ;) i ze nie zostawiasz nas definitywnie. :*