To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Potrzebny program do edycji plików *.pdf

foXx - Sob 05 Sty, 2008 19:33
Temat postu: Potrzebny program do edycji plików *.pdf
j.w. Potrzebuję takiego programu. Mam kilka PITów do przerobienia, a mianowicie w rubryce o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego, muszę wpisać nazwę organizacji i numer KRS. Później taki PIT muszę wrzucić na stronę aby ludzie mogli sobie wydrukować z uzupełnioną rubryką 1% podatku ;) Program może być nawet shareware, abym mógł przynajmniej 5 PITów tak wyedytować. Znalazłem jakieś programy, ale niektóre nie podołały, a inne działały, ale po zapisaniu wklejało sie logo tejże firmy na środku każdej strony (program shareware :( ). HELP? ;)
adaxdk - Sob 05 Sty, 2008 20:56

... podpowiadam ze programy znalezione na google.pl dokładaj przy zapisie swoje teksty, wiec to je dyskwalifikuje.

foxXx to jest topic z innego fora, który powstał przy ostatniej próbie znalezienie odpowiedzi na pytanie .pdf, może sie przyda.

qBert - Nie 06 Sty, 2008 00:36

miśki, ale bez takich, bo kierujesz go generalnie na 5 post w tym temacie! To jest zabronione. Nie mówię że to ok, ale jak coś to takie sprawy na PW/PM albo gadu!
foXx - Nie 06 Sty, 2008 08:16

To czekam na jakieś info na PW/GG jak ktoś zna takowy program.

Wybacz qBert :(

v1ncent - Nie 06 Sty, 2008 08:33

Jest firma Enfocus i ma program zwany Pitstop. TO jest profesjonalny i dość drogi program, ale wersja demo działa przez miesiąc
Bo$s - Nie 06 Sty, 2008 10:42

Foxit PDF Editor - http://www.softexia.com/news.php?readmore=3332 :banan:
C_nad_C - Nie 06 Sty, 2008 11:14

Nie wiem czy dobrze rozumie (moze ci to pomoże) ale jest program do tworzenia pdf-ów (edytować też można) a mianowicie latex tyle że trzeba znać komendy - link do skryptu skrypt (choc myśle ze nie bedzie ci bardzo potrzebny skoro tylko zmieniasz wartości)
Może też być mały problem z instalacją bo jak zainstalujesz to żeby działało to trzeba jeszcze dobrze skonfigurować - poradzisz sobie na pewno :]
jakby co to mam link do sciagniecia :D