To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - program

Trel - Wto 08 Sty, 2008 20:42
Temat postu: program
wlasnie oddalem moje 3.0 na gwarancje i spostrzeglem sie ze nie dysponuje inna myszka, teraz potrzebuje jakiegos prostego programu, ktorym moglbym poruszac kursore za pomoca klawiatury, w win98 bodajze bylo cos takiego :o
w0mbat - Wto 08 Sty, 2008 20:52

po co program jak na klawie masz wszystkie potrzebne przyciski
foXx - Wto 08 Sty, 2008 21:15

kup myche za 10zł :E
Trel - Wto 08 Sty, 2008 21:36

ale ja nie chcem nowej, ja chcem program taki.. poza tym na klawiaturze niby wszystko jest ale robie wszystko piec razy dluzej ;x
bamc - Wto 08 Sty, 2008 21:47

Trel napisał/a:
poza tym na klawiaturze niby wszystko jest ale robie wszystko piec razy dluzej ;x
poćwicz xD
nowik - Wto 08 Sty, 2008 21:49

jak masz telefon sony ericssona to uzyj jego zamiast myszki ;) na innych pewnie tez sie da ale bys musial softa poszukac a SE ma go w sobie ;P
Trel - Wto 08 Sty, 2008 22:13

nowik napisał/a:
jak masz telefon sony ericssona to uzyj jego zamiast myszki ;) na innych pewnie tez sie da ale bys musial softa poszukac a SE ma go w sobie ;P

lol ? : o

WEGier - Wto 08 Sty, 2008 22:15

Trel napisał/a:
nowik napisał/a:

lol ? : o

TNIJ! KUR** TNIJ

:rotfl2: :rotfl: :rotfl:

sorry nie mogłem sie powstrzymać :D

qBert - Wto 08 Sty, 2008 22:24

Trel, nie wydziwiaj i kup najtańszą myszkę w sklepie. Zawsze się może przydać... Tylko kup z krótkim kablem, bo może Ci przycinać później xD :hahaha:
Trel - Wto 08 Sty, 2008 22:51

omg, Wy to zawsze pomozecie;p pls nazwe programu;c