Hyde Park - [TELEDYSKI] ciekawostki, komentarze i wszystko inne
Trel - Sob 12 Sty, 2008 20:26
oO
oo wombat huntera sluchasz ? : )
w0mbat - Sob 12 Sty, 2008 20:39
a jak
WEGier - Sob 12 Sty, 2008 20:52
proszę bez OT .... modek poprzesuwaj albo usuń zbędne komenty .... można założyć osobny temat do komentowania teledysków/muzyki ale do KOMENTOWANIA a nie kłótni że jakiś typ muzyki lub wykonawca jeden lubi drugi nie .... o gustach i polityce się nie dyskutuje. Jakiekolwiek początki kłótni typu HH to syf bo wolę metal albo że np wykonawca to taki i owaki a słuchający to <cenura> doprowadzi do skasowania tematu i rozdania wOŁrnów
PS temat już założony - niech tylko modek przerzuci wszystkie komentarze tam i amen
WEGier - Sob 12 Sty, 2008 21:07 Temat postu: [TELEDYSKI] ciekawostki, komentarze i wszystko inne Widząc że temat TELEDYSKI się przyjął i widzę dużo osób chciało by się jakoś z nami podzielić swoimi "odczuciami", może jakimiś ciekawostkami związanymi z umieszczonymi teledyskami lub po prostu napisać jakie mają wspomnienia z danym utworem. Obojętne co
Ale ostrzegam że jeżeli się zacznie zbędna dyskusja na temat gustów (jak kiedyś) to polecą wOŁrny i temat zniknie. Jeżeli masz napisać coś głupiego to lepiej zachowaj to dla siebie bo sobie odpoczniesz od forum a Ciacho cię skopie
WEGier - Sob 28 Cze, 2008 12:29
http://cs.bydgoszcz.pl/fo...er=asc&start=75
sinecod szacunek ..... od dawna mi to po głowie łaziło ale mogłem skojarzyć
ehhhh te czasy
Sinecod - Sob 28 Cze, 2008 13:42
heh ... mnie to wczoraj taka jedna laska podrzucila .. co prawda to nie moje czasy ale nie powiem czadowy kawalek
Milo ze Cie uszczęśliwiłem wyngierku
mi sie najbardziej w tym teledysku podoba Delorean ... kurde zawsze chcialem ( i nadal) go miec ...
WEGier - Sob 28 Cze, 2008 14:36
no ja tez choruję na deloreana ... w sumie od "Powrotu do przyszłości" ostatnio był w tvn turbo
Moras - Sob 28 Cze, 2008 17:31
vw corrado tez Wam sie powinien podobac w takim razie ;p
WEGier - Nie 29 Cze, 2008 10:01
Moras napisał/a: | vw corrado tez Wam sie powinien podobac w takim razie ;p |
eeeee widać że klasa jest na forum Corrado miał mój sąsiad ale mu się rozpadł
piękne auto ale nie zadbane ... przepadają bezpowrotnie ..... szkoda. Przy dzisiejszych kolubrynach stare typy aut naprawdę były ładniejsze
|
|
|