Prośby i propozycje - ANTYRUSH
i.S.b - Czw 17 Sty, 2008 20:27 Temat postu: ANTYRUSH Witam,
Nie podoba mi się to, że zabija na 1:15, a powinno być tak, że można iść, ale nie, trzeba czekać do 1:14 - bez sensu.
I druga kwestia, czas raszowania dobrze by było zmniejszyć do 30 sec, przyspieszy to napewno grę, będzie ciekawiej i nie będzie kampienia.
Czasami krew mnie zalewa jak nie dość, że czekam te 45 sec, to ruszam na 1:15 i mnie zabija antyrush . Weźcie coś z tym zróbcie, napewno się wam nie chce znając życie... Ale dobrze by było to zmienić ... tak wiem wiem, była ankieta na 1:15, ale to było dawno temu, i myślę, że nadszedł czas na zmiany pod tym względem ...
Moras - Czw 17 Sty, 2008 20:31
zly dzial+pomysl
chociaz z tym 1:14 moze masz racje
nowik - Czw 17 Sty, 2008 20:41
Po primo temat nie w tym dziale...
Po secundo to ze Ci sie nie podoba nie znaczy ze tak jest w regulaminie który mówi wyraźnie
Regulamin napisał/a: | 2. Na serwerze zabrania się potocznie zwanego "rushowania" czyli przekraczanie stref przez drużynę broniącą przed upływem limitu czasu, który wynosi 45 sekund (czyli do czasu 1:15 na zegarze). Do tego czasu drużyna broniąca nie ma prawa wyjśc poza strefę obronną. Karą za przekroczenie strefy będzie: slay/kick/ban.
Czyli dla tych co maja problemy z pierwszą definicją atak drużyny broniącej przed 45 sekundą (więcej niż 1:15 pokazywanym na zegarze) jest zabroniony. Za takowy atak bedzie uważany "rasz" a także wszelkiego rodzaju wypady nie mające na celu zajęcie pozycji obronnej. | A ze niektorzy nie umieja czytac ze zrozumieniem to nie moja wina...
Po tertio nie bedziemy zmniejszac tego czasu gdyz jak sam napisales byla ankieta i zostalo to ustalone przez Was wszystkich i naszym zdaniem jest to najbardziej optymalne ustawienie. Nie bedziemy zmieniac ustawien serwera gdy ktos ma jakies widzimisie.
Po quarto z łaski swej nie pisz ze nam sie nic nie chce bo dobrze wiesz ze dostep do serwera ma tylko Teczufka wiec bez niego wiekszosc rzeczy nie moze zostac zrealizowana. Wiedz takze ze to jest człowiek, który ma swoje wlasne zycie i nie ma zamiaru calego tego zycia poswiecac na cs-a, forum itp. I tak człowiek robi duzo dla serwera a my jestesmy tutaj tylko od pomocy! Pozatym z łaski swojej widze ze nie chce Ci sie czytac uwaznie i ze zrozumieniem to moze zakladaj tematy w odpowiednich dzialach a nie gdzie popadnie ok ? To nie jest smietnik.
Podsumowywujac odrzucono!
|
|
|