Prośby i propozycje - Nietypowa prośba
mayz - Pon 28 Sty, 2008 20:40 Temat postu: Nietypowa prośba Witam, mam otóż prośbę dotyczącą nicka. Gram na bydzi uhuhu i jeszcze dłużej (to akurat jest nie ważne) i na dniach jakiś admin wzrócił mi uwage na nick -> mz. , dla mnie dziwna sprawa bo gram na nim od zawsze ;pp przyzwyczailem sie do mz i bardzo go lubie, dlatego chciałbym prosić by admini zezwolili mi na takim grać, niechce śmigać po publicach na na rn
w0mbat - Pon 28 Sty, 2008 20:54
Kod: | 5e) Nick gracza musi przedstawiać sensowny ciąg znaków dający sie przeczytać oraz posiadać minimum 3 znaki alfanumeryczne, np. Solid, nappy, nowik, -=]graczek[=-, |TaG|.
5f) Nicki nielogiczne, za krótkie, niedające sie przeczytać oraz niezrozumiałe typu (__), !-!-!-!, wthygwire, adlstq, ///\\\, 7 są niedozwolone. |
wystarczy??
wielu by chcialo
siatkarz - Pon 28 Sty, 2008 21:54
tu chodzi tlyko z tego co wiem o amx bo z konsoli wtedy nie da sie bawic sie osoba z nickiem 1 lub 2 literowym mz patrz: mayz tez jest fajne
domeztoz - Pon 28 Sty, 2008 23:06
.mz/mz.
qBert - Wto 29 Sty, 2008 01:40
siatek ma rację. Ja zwracam uwagę na nicki które mają mniej jak 3 znaki bo ciężko jest coś z konsoli zrobić. Nawet dać slay jak ktoś afk jest. To dla mojej i waszej wygody, bo kara z konsoli jest o wiele szybsza... Pzdro mz. i niech tak zostanie
WEGier - Wto 29 Sty, 2008 09:29
Prośba odrzucona. Wyjaśnienia powyżej.
PS oczywiście zgodnie z pkt 5e nick mz. jest także niedozwolony
|
|
|