To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Nietypowa prośba

mayz - Pon 28 Sty, 2008 20:40
Temat postu: Nietypowa prośba
Witam, mam otóż prośbę dotyczącą nicka. Gram na bydzi uhuhu i jeszcze dłużej (to akurat jest nie ważne) i na dniach jakiś admin wzrócił mi uwage na nick -> mz. , dla mnie dziwna sprawa bo gram na nim od zawsze ;pp przyzwyczailem sie do mz i bardzo go lubie, dlatego chciałbym prosić by admini zezwolili mi na takim grać, niechce śmigać po publicach na na rn :(
w0mbat - Pon 28 Sty, 2008 20:54

Kod:
5e) Nick gracza musi przedstawiać sensowny ciąg znaków dający sie przeczytać oraz posiadać minimum 3 znaki alfanumeryczne, np. Solid, nappy, nowik, -=]graczek[=-, |TaG|.
5f) Nicki nielogiczne, za krótkie, niedające sie przeczytać oraz niezrozumiałe typu (__), !-!-!-!, wthygwire, adlstq, ///\\\, 7 są niedozwolone.

wystarczy??

wielu by chcialo :*

siatkarz - Pon 28 Sty, 2008 21:54

tu chodzi tlyko z tego co wiem o amx bo z konsoli wtedy nie da sie bawic sie osoba z nickiem 1 lub 2 literowym :P mz patrz: mayz tez jest fajne xD
domeztoz - Pon 28 Sty, 2008 23:06

.mz/mz.
qBert - Wto 29 Sty, 2008 01:40

siatek ma rację. Ja zwracam uwagę na nicki które mają mniej jak 3 znaki bo ciężko jest coś z konsoli zrobić. Nawet dać slay jak ktoś afk jest. To dla mojej i waszej wygody, bo kara z konsoli jest o wiele szybsza... Pzdro mz. i niech tak zostanie
WEGier - Wto 29 Sty, 2008 09:29

Prośba odrzucona. Wyjaśnienia powyżej.

PS oczywiście zgodnie z pkt 5e nick mz. jest także niedozwolony