To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Forum i Strona - Informacje, prośby, skargi - Proszę o zmienę nicka :"czlowiek z roli"

no. 10 - Sob 09 Lut, 2008 16:21
Temat postu: Proszę o zmienę nicka :"czlowiek z roli"
Proszę o zmiane nicka na forum www.cs.bydgoszcz.pl/forum z obecnego - "czlowiek z roli" na : "no. 10"

W prośbie Vortexa teczufka prosil o sprecyzowanie tematu, przepraszam ale nie wiem o co chodzi.

qBert - Sob 09 Lut, 2008 16:30

zmieńcie mu na "siorpiący pysiora" lepiej xD

Nie podoba mi się nowa moda zmian nicków na forum. Vtx zostanie vortexem dla nas wszystkich na zawsze, żeby sobie wpisał w nicku nawet zurueckgeblieben lolbot.
To samo się tyczy Ciebie. Rolnik to rolnik. A tam jakieś no. 10. Trendy chcesz być? to ja poproszę o nick q |3 e |2 + [PL] + jEm+zLaMaNa lApA+eMpE3+L@mIe

Sinecod - Sob 09 Lut, 2008 16:31

podzielam mysl qberta .. wogole co to ma byc rolnik? wez ty sie zastanow ..byles, jestes i bedziesz rolnik .. no chyba ze sie wstydzisz nicka xD
ritarded l. - Sob 09 Lut, 2008 16:38

qBert napisał/a:

Nie podoba mi się nowa moda zmian nicków na forum. Vtx zostanie vortexem dla nas wszystkich na zawsze, żeby sobie wpisał w nicku nawet zurueckgeblieben lolbot.
To samo się tyczy Ciebie. Rolnik to rolnik. A tam jakieś no. 10. Trendy chcesz być? to ja poproszę o nick q |3 e |2 + [PL] + jEm+zLaMaNa lApA+eMpE3+L@mIe

jakiego nicka bys nie mial, zawsze bedziesz dla mnie fragiem :papryczka: :banan: :marchew:

WOJTAS - Sob 09 Lut, 2008 16:55

qBert napisał/a:

boszz qb tobie od jakiegos czasu nic nie pasi :P chce zeby mu zmienic niech mu zmienial a my nie zaglebiajmy sie w to po co chce zeby to zrobic ;o

v1ncent - Nie 10 Lut, 2008 02:47

Zmieniać.

--
vincent

w0mbat - Nie 10 Lut, 2008 09:12

dla nas i tak zostanie rolniczkiem :*
psychic - Nie 10 Lut, 2008 11:59

lole jestescie, po co zmieniac te nicki;d
siatkarz - Nie 10 Lut, 2008 13:23

prosba odrzucona oO
nowik - Nie 10 Lut, 2008 13:40

Zmieniono.