CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Ogólnie o CS 1.6/CZ - dopalacze...
tryvial - Czw 21 Lut, 2008 11:31 Temat postu: dopalacze...siema
jest pewna kwestia która mnie trapi od jakiegoś czasu. Znam trochę osób grających w csa i zdecydowana większość z nich wspomaga swoje umiejętności skillowo-aimowe różnego rodzaju "dopalaczami". Zdecydowana większość z nich to wielbiciele thc (dla niezorientowanych - http://pl.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrokannabinol ), bywają również maniacy cięższych klimatów jak amfa czy cholera wie co jeszcze. Podobno na zawodach/turniejach tego typu "doping" jest niedozwolony. Nie jestem jakoś specjalnie młody, by mieć rówieśników grająch wciąż w gry na kompie , dlatego pytam gdy oglądam jakieś relacje na hstv.org, słucham tekstów komentatorów, czy nawet podczas gry na różnych serwach, wciąż widzę niki w stylu "ujarany" "stoned" czy jakkolwiek komuś tam wena twórcza pozwoli się nazwać, nie wspominając już o niektórych odgłosach wydobywających się z mikrofonów, to wciąż mam wrażenie, że niemal wszyscy chyba są ujarani zwyczajnie
Dlatego chcialbym Was wypytac
Czy w Waszym otoczeniu stosowanie "dopalaczy" jest popularne (czy może trafiam na kijową próbkę niereprezentatywną? )
Czy sami również je stosujecie ?
Jakie macie zdanie na ten temat ?
pzdr.
h.e.l.psychic - Czw 21 Lut, 2008 12:35 no naturalnie ale alkohol, tylko czasem fps'y same spadaja, a komenda "fps_max" nic nie zmienia WOJTAS - Czw 21 Lut, 2008 14:16 THC only nappy - Czw 21 Lut, 2008 15:52 to ujarany to raczej dla lansu na serwerze. A ktoś, kto mówi, że lepiej mu się gra po zielsku to chyba nierówno pod sufitem ma. Albo jest tak tempy, że pali żeby mieć "jou elo wypas fazeee" a to w końcu /słaby bo słaby/ psychodelik jest. Tak samo ścierwo, cholera kto na tym gra? Koleś musi mieć naprawdę kiepskie gówno jak na fotelu może usiedzieć
Takie same bajki jak na hypciu pisali ostatnio, że kierowcy po kwasie albo grzybach prowadzą... jaa siuuurrrrrAqq - Czw 21 Lut, 2008 17:21 tutaj to tylko Razel powinien zabierać głos bo jeżeli chodzi o moje zdanie to dla mnie jest to tylko głupi mit.potek - Czw 21 Lut, 2008 19:01 łyknij 10 tusipektów nie usiedzisz w miejscu . polecam na zawody sportowe, ja jak wezme 4 łapie obrecz od kosza dwiema rękami z miejsca ;D a bez tusiego nie złapie nawet jedną tylko obetre lekko. Oczywiście nie biore tego nachalnie od czasu do czasu na turnieje, jest to chyba najpopulariejszy srodek jaki stosują "sportowcy adaxdk - Czw 21 Lut, 2008 19:53
potek napisał/a:
łyknij 10 tusipektów nie usiedzisz w miejscu . polecam na zawody sportowe, ja jak wezme 4 łapie obrecz od kosza dwiema rękami z miejsca ;D a bez tusiego nie złapie nawet jedną tylko obetre lekko. Oczywiście nie biore tego nachalnie od czasu do czasu na turnieje, jest to chyba najpopulariejszy srodek jaki stosują "sportowcy
Zapomniałeś dodać, że kaszlu nie masz nappy - Czw 21 Lut, 2008 22:58 a wez np. 50x acodin ajjaj to dopiero w kosza bys sobie w glowie mogl pograc :p
ale tak ogolnie to potek, efedryna na kazdego inaczej dziala. jednego uspokoi i bedzie mogl sie skupic na nauce a drugiego pobudzi wlasnie i bedzie pop*erdalal jak odrzutowiec
A ci co mysla, ze sie kiedykolwiek 'zjarali' czyms co kupili od kogos to sa w bledzie (: nie ma to jak prawdziwy indoor i ww wzr - Czw 21 Lut, 2008 23:04 nie bierz acodinu mojego kumpla nery bolały po 12 tabletkach na matmie miał faze .... u lekarza powiedzieli ze ma cos z nerkami .... nappy - Czw 21 Lut, 2008 23:07
pOw poW napisał/a:
nie bierz acodinu mojego kumpla nery bolały po 12 tabletkach na matmie miał faze .... u lekaża powiedzieli ze ma cos z nerkami ....
to niech baran zrobi test uczuleniowy.
co on chcial 12 tabletkami osiagnac? zamulic sie mozesz najwyzej i nic ponad to.