To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - ktore wybrac

WOJTAS - Nie 02 Mar, 2008 13:04
Temat postu: ktore wybrac
ktore sluchawki mam wziasc ?
te -> http://allegro.pl/item320...vat_wwa_ss.html
czy te -> http://allegro.pl/item321...iale_wyprz.html

wiem ze temat juz byl ale. :D

btw. prosze nie sugerowac sie cena. kwota ktora chce przeznaczyc to max 70zl (dobrze by bylo z przesylka) jak macie jakies inne propozycje to walcie ;]

foXx - Nie 02 Mar, 2008 13:21

pierwszy link jest z cenzura ;)

i wziac a nie wziasc ;)

Trel - Nie 02 Mar, 2008 13:42

razel te pierwsze sie nie wyswietlaja a te drugie to podroby chinskie : O

kup ep-630, tylko nie z allegro, najlepiej z komputronika ja dalem 80 teraz sa sporo tansze.

nowik - Nie 02 Mar, 2008 13:46

Onlu EP-630 i tak jak napisal Trel, nie z allegro, w komputroniku albo w empiku chyba za 60 zl dostaniesz :) dokladnie nie pamietam ;) cuuuuuuudowne sluchawki :) a jak jeszcze EQ podkrecisz sobie odpowiednio to nic tylko sluchac i sluchac :D
Trel - Nie 02 Mar, 2008 14:13

nowik napisał/a:
a jak jeszcze EQ podkrecisz sobie odpowiednio to nic tylko sluchac i sluchac :D

a jaki masz odtwarzacz ?

lnk - Nie 02 Mar, 2008 14:27

hahaha

ep to tylko i wylacznie plastikowy bas i juz , tam nic innego nie ma procz basu.

tak tak , sluchalem dosyc dlugo z roznym ustawieniem eq i na dobrym sprzecie: -)

jak juz do 100zeta chcesz wziac to lepiej wez Vedia Srs200 , zjada wszystkie epki i inne podobne choc to pchelki: -)

maja najlepsza przestrzen i dzwiek jest na dobrym poziomie jak na pchelki . Mozesz pomyslec jeszcze nad nowa seria sennheisera ale vedia ponoc lepsza.

a jak dokanalowki to wiecej trzeba dolozyc: -)

mozesz wziac philips she9500 , tansze od sennheisera a lepsze(mowa o cx300 , orginalach)

poszukaj sobie opinii na forach audio , a duzo sie dowiesz : -)

WOJTAS - Nie 02 Mar, 2008 22:04

i to by bylo na tyle xD Dziekowa all, a zwlaszcza (odziwo to zrobie) Tobie lnk :P jutro sie przejde do komputronika moze cos ciekawego maja na stanie. ;]

// CLOSED