CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - sluchawki bezprzewodowe
mala mi - Nie 02 Mar, 2008 21:23 Temat postu: sluchawki bezprzewodowewitam
poszukuje jakichs sluchawek bezprzewodowych (zawsze wyrwe kabelek - niewazne jaki by nie byl ). istotna sprawa jest, zeby mialy dobra jakosc dzwieku i mikrofon. cena nie gra wiekszej roli.
pytam tutaj, poniewaz kompletnie nie znam sie na tym, i jak sama cos wybiore, to bedzie to totalna katastrofa
z gory dziekuje za pomoc.MIKAS - Nie 02 Mar, 2008 22:53 jesli chodzi o bezprzewodowki to tylko jakies firmowki typu logitechadaxdk - Nie 02 Mar, 2008 23:08 istotniejsze jest ile chcesz wydać na takie słuchawekqBert - Nie 02 Mar, 2008 23:30 ale po tanich bezprzewodowych nie spodziewaj się fajerwerków...v1ncent - Pon 03 Mar, 2008 09:02 Koss Cobaltmala mi - Pon 03 Mar, 2008 12:38 jak juz pisalam wczesniej - cena nie gra wiekszej roli. bardziej stawiam na jakosc. sredno raz na miesiac wymieniam sluchawki. a zawsze kupuje takie "lepsze" od 80zl wzwyz. wiec kupujac bezprzewodowe nawet za 500 zl, bardziej mi sie oplaci qBert - Pon 03 Mar, 2008 13:37 ja tam bym stawiał na jakieś sennheisery... Aczkolwiek nie znam się na modelach bezprzewodowych więc konkretnie nie będę doradzać... Zaraz wpadnie lonek to Ci powie co wybrać lnk - Pon 03 Mar, 2008 13:51 po pierwsze nie ma takiego czegos jak sluchawki bezprzewodowe z dobra jakoscia dzwieku (dokladniej chodzi o podobna jakosc do sluchawek przewodowych)
a to dlatego ze sygnal nie przesle Ci tak dobrego , przestrzennego i czystego dzwieku jak kabel:-)
ale jesli juz cos polecic to bralbym
Sennheiser RS-120 do RS-140 nie warto doplacac bo tylko inny wyglad maja , za 300zeta juz mozna je wyrwac : -)
szczerze , odradzilbym kupowac bezprzewodowych bo sa nie warte swojej ceny , lepiej kupic dobre przewodowe z ktorych napewno nie wyrwiesz kabla (hd515,hd555,hd595 czy grado sr60) podobnie kosztuja +/- .
chyba ze stoisz na kablu i sluchawki ciagniesz w strone nieba : DqBert - Pon 03 Mar, 2008 13:54
lnk napisał/a:
chyba ze stoisz na kablu i sluchawki ciagniesz w strone nieba : D
no właśnie w sennheiserach masz długi kabel, Najedziesz kółkiem od krzesła i papa... Dlatego ja zawsze kabel trzymam w całości za biurkiem. Jeśli mała nie jest "audiofilem" to podejrzewam że nie będzie jej przeszkadzać ta trochę gorsza jakość...lnk - Pon 03 Mar, 2008 14:06 zalezy w ktorych modelach:D w moich starych hd457 to owszem kabel nie byl zbyt pewny ale w serii hd juz kabel jest grubszy i przy wyjsciu z sluchawek ma "wzmocnienie": D
zapomnialem dodac , one nie maja majka ale jest rozwiazanie, mozesz sobie kupic majka Zalmana bodajze , jest dobry i przyczepiany, cos ala ten z icematow.