To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - zumi.pl

Dzejms - Pią 07 Mar, 2008 21:17
Temat postu: zumi.pl
http://www.zumi.pl/
A tu na komórkę http://www.zumi.pl/lajt.html . Działa jak nawigacja ale taka bez odbiornika GPS. :wow:

Proszę o rzetelne odpowiedzi i komentarze jak macie chęć. :]

Michok - Pią 07 Mar, 2008 21:25

Kiedyś próbowałem, zaraz po tym jak zaczeli to reklamować, nic w moim małym miasteczku znaleść nie szło. Nie wiem jak teraz, mam nadzieje że uzupełnili/uaktualnili dane
Aqq - Pią 07 Mar, 2008 21:48

jako że jest to darmowy nawigator przyda/ł bardzo wielu ludziom bo po co przepłacać :P ja osobiście nigdy z niego nie korzystałem jednak z opinii znajomych wynika, że nie jest wcale taki głupi i warto z niego skorzystać wrazie potrzeby.
adaxdk - Pią 07 Mar, 2008 22:07

hym .... ciekawe .... ciekawe czy moj tel to pociągnie .... mam NOKIE 6820. Na pewno problemem bedzie pamiec ... :/ eh
Dzejms - Pią 07 Mar, 2008 23:05

Mała podpowiedź: W prawym górnym rogu mapy przełączaj się na "mapa" "satelita" "hybryda". W dolnym prawym rogu jest fajna krótka pomoc. :D
qBert - Sob 08 Mar, 2008 00:47

z zumi kożystam od baaaardzo dawna, często również do pracy. Powiem szczerze że może raz mnie w konia zrobili, bo na mapie był przejazd a w rzeczywistości ślepa uliczka. Polecam gorąco. Jedyny minus że nie ogarnia jak numer jest łamany na coś, np. 2/4 etc. A tak poza tym to nawet numery pokazuje dokładnie tam gdzie są faktycznie :) Na komórkę nie znałem wersji, ale za momencik wgrywam. Polecam gorąco.

EDIT: weee, myślałem że to będzie aplikacja w javie, a nie że wersja do wchodzenia przez koma. Taki sposób to padaka. I tak mam minioperę więc wchodzę sobie na normalne nawet...

spree - Pon 10 Mar, 2008 10:02

imo zumi fajna sprawa, często tam wchodzę :marchew:
Puma - Pon 10 Mar, 2008 10:44

Moj ojciec czesto korzysta z zumi jak gdzies dalej jedzie czy cus i bardzo chwali ;)
mala mi - Pon 10 Mar, 2008 14:16

rzecz na pewno bardzo przydatna :) aczkolwiek ja nigdy z czegos takiego nie korzystam :)