CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Could not connect to server
Szczubel - Pon 10 Mar, 2008 14:00 Temat postu: Could not connect to serverNa wstepie to mój drugi post więc prosze o wyrozumiałość
Mój problem polega na tym ze jak w temacie napisałem wyskakuje mi taka informacja kiedy chce sie połączyć z Bydzia a jest mapa de_kabul.Wiem też ze bedzie wyskakiwać także kiedy bedzie mapa sunny,i dust2002 ponieważ moi koledzy tez maja taki problem.I teraz pytanie do was czy zna ktoś przyczyne tego problemu, i wie jak rozwiązać ten problem.Puma - Pon 10 Mar, 2008 14:09 Taa Poprostu musisz usunac mapy ktore Ci nie wchodza;] i zainstalowac jeszcze raz x/steam/SteamApps/TwojeKonto/counter-strike/cstrike badz cstrie_polish/mapsqBert - Pon 10 Mar, 2008 14:17 cl_allowdownload 1mala mi - Pon 10 Mar, 2008 14:37 o to i ja sie czegos dowiedzialam
swoja droga skoro dust2002 mi nie chodzi, bo go nie mam, a kabula mam i nie mialam z nim problemu, to zczublos wydaje mi sie ze nie masz tych map. dograj je do odpowiedniego folderu. sciagnac mozna z fpsbanana qBert - Pon 10 Mar, 2008 14:44
mala mi napisał/a:
swoja droga skoro dust2002 mi nie chodzi, bo go nie mam, a kabula mam i nie mialam z nim problemu, to zczublos wydaje mi sie ze nie masz tych map. dograj je do odpowiedniego folderu. sciagnac mozna z fpsbanana
całą tą operację można zastąpić tą jedną komendą którą napisałem 2 posty wyżej...Szczubel - Pon 10 Mar, 2008 14:49 Dzieki za pomoc:D, zastosuje najpierw metode Qbert bo jestem leniuch...a jak nie zadziala to Pumy:D dziekiPuma - Pon 10 Mar, 2008 16:50 I co ? Dziala ?Szczubel - Pon 10 Mar, 2008 19:14 Heh nie sprawdzilem jeszcze bo nie trafilem na żadną z tych map dam znac gdybycolnk - Pon 10 Mar, 2008 19:35 qbert to nic nie da : -) bo mam to samo , a co do tej komendy co napisales to jakby mial komunikat ze ma ustawiony allowdownload 0 to wtedy , a nie na cloud connect : -)kiciper - Pon 10 Mar, 2008 19:53 a czy ja gdzies nie pisalem zeby s seting zmienic w steam na polski(mi tak sie robilo zrobilem dziala).
wogole jest jakis blad tworzy sie katalog z mapami