CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - odzyskiwanie danych z hdd
siatkarz - Pon 10 Mar, 2008 18:33 Temat postu: odzyskiwanie danych z hddmoj tys zakonczyl swoj zywot... odpala sie chlopczyna (talerze sie kreca) ale podpiecie go do kompa powoduje totalny paraliz... mnie interesuje czy bede mogl z niego odzyskac dane (bo wiekszosc jest bardzo wazna dla mnie) samodzielnie czy juz tylko firma specjalistyczna?qBert - Pon 10 Mar, 2008 18:48 spróbuj programem easy recovery
A jak to nie zadziała to chyba tylko profesjonalne odzyskiwanie Cie leczy... Ale to jest KOSZMARNIE DROGIEwzr - Pon 10 Mar, 2008 18:54 je¶li nie możesz nawet odpalić go to tylko firma moim zdaniem... psychic - Pon 10 Mar, 2008 19:43 probowales odlapic win'a z innego dysku, a ten zepsuty dysk podpiac pod slave i sprobowac odzyskac dane?adaxdk - Pon 10 Mar, 2008 20:42
psychic napisał/a:
probowales odlapic win'a z innego dysku, a ten zepsuty dysk podpiac pod slave i sprobowac odzyskac dane?
ja t± operację robiłem jaki¶ czas temu. Rzeczywi¶cie uszkodzenie nie było aż takie żebym nie mógł go odpalić z innego wina, ale niestety nie wykryło mi jednej partycji .. gdzie miałem 1/3 ważnych danych. Ehhh ale warto spróbować.qBert - Pon 10 Mar, 2008 22:14 ale odpal go jako slave i użyj easyrecovery professional. Tam jest siła opcji. Można odzyskać dane po formacie, z zepsutego dysku itd. Radzę spróbować zanim wybulisz ze 200 zetabamc - Pon 10 Mar, 2008 22:33 200 zeta to wezma za same rozkrecenie ;dsiatkarz - Pon 10 Mar, 2008 22:57 nie no zanim wydam ta kase to sam zmecze ten dysk ale pewnie juz potem nawet kasa nie pomoze przed chwila postawilem tego kompa na nogi bo swirowal jak ***cenzura*** ;/ ale na innym hddqBert - Pon 10 Mar, 2008 23:04 nie rozkręcaj tylko nic bo nie będ± chcieli się podj±ć odzyskiwania danych w razie gdyby¶ poległ...siatkarz - Pon 10 Mar, 2008 23:41
qBert napisał/a:
nie rozkręcaj tylko nic bo nie będ± chcieli się podj±ć odzyskiwania danych w razie gdyby¶ poległ...