CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - nie dzialaja kary za tk
WOJTAS - Pią 14 Mar, 2008 01:09 Temat postu: nie dzialaja kary za tkdzis odkrylem ze nie mozna dawac kar za tk. owszem pokazuja sie ale sa cale na szaro i nic sie nie da wybrac... ;/teczufka - Pią 14 Mar, 2008 02:18 Konfig wyglada OK, czy czasem tym ktory zabil nie byl jakis admin?WOJTAS - Pią 14 Mar, 2008 02:20 byla to puma wiec na bank nie byl to admin. zreszta czy admin ma immunitet na kary za tk teczufka - Pią 14 Mar, 2008 02:23 Admini nie powinni dostac Kicka/Bana, reszta kar powinna dzialac normalnie.
Spojrze z rana, bo dopiero teraz dopisalem sledzenie bledow do pluginu ATAC, a serwer jest pusty.WOJTAS - Pią 14 Mar, 2008 02:25 lokej. dodam jeszcze ze moj znajomy tez mial dziwne cos z tym TK. Zabil go koles on mu dal forgive ale w kazdej nastepnej rundzie pokazywaly mu sie kary do wyboru.teczufka - Pią 14 Mar, 2008 02:46 Pogrzebalem, pogrzebalem i chyba naprawilem, przetestujcie i poprosze o raport.no. 10 - Pią 14 Mar, 2008 13:27 Ja miałem coś takiego,że kary normalnie działały, tylko po "wydaniu kary" na początku każdej nowej rundy wyskakiwało mi menu kar na szaro , jak razel mowil, naciskalem dowolny klawisz (1-9) i była jakiś tam komunikat radiowy typu Ennemy Spoted, czy cuś Szczubel - Pią 14 Mar, 2008 14:45 no ja wczoraj mialem to samo , wszystko na szaro i co runde pokazywało sie to samo... x0x - Pią 14 Mar, 2008 15:48 a dlaczego podczas dawania kar nie widać jaką ktoś dostał, kiedyś było już nie ma pisze tylko że ukarał lub nie teczufka - Pią 14 Mar, 2008 23:37 Jak nie widac kar? O_o ja widze.
To jak z tymi menu i ATAC dziala czy nie? Na chwile obecna nikt nie potrafil mi odpowiedziec...