CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o Admina // Anvi
Anvi - Wto 18 Mar, 2008 12:26 Temat postu: Prośba o Admina // AnviWracam do gry panie i panowie
Sprzedałem Pub, więc mam dużo wiecej czasu na gre, dopuki nie znajde pracy, a jak pracy się szuka w polsce każdy wie
1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię, Paweł
- Nick, Anvi
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail, anvious@gmail.com
- Gadu-Gadu, 9442732
- Wiek, 24
- SteamID / Adres IP, Ten sam co mam w profilu
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
6. W nazwie tematu koniecznie podać nick, np. "Prośba o admina // Moj_nick"
ew posiadalem admina na bydzi {1} i {2}
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mej prośby i nadanie flag które mialem yhyhy
Szykujcie się na baniki cziterzy!
Aaa i dodam, że to przez wyngra:/ kazał mi sie zastanowić no i... tak wyszło, że się zastanowiłem ;pdomeztoz - Wto 18 Mar, 2008 13:22 imo nie wchodzi sie 2x do tej samej rzeki
na nieAnvi - Wto 18 Mar, 2008 13:38 To tylko głupie powiedzenie jak pójdziesz się kąpać nad Wisłe, to już więcej się tam nie wykąpiesz?:) pójdziesz następnym razem nad warte ? Rider - Wto 18 Mar, 2008 13:39 imo na TAK :>qBert - Wto 18 Mar, 2008 14:07
Anvi napisał/a:
To tylko głupie powiedzenie jak pójdziesz się kąpać nad Wisłe, to już więcej się tam nie wykąpiesz?:) pójdziesz następnym razem nad warte ?
Ty się nie udzielaj tutaj
Nie znam, poza tym pleb.
Na tak bo tak serio to bardzo dobry admin... no. 10 - Wto 18 Mar, 2008 14:50 Na tak bo nie umie mnie zabićAqq - Wto 18 Mar, 2008 14:51 na TAKi.S.b - Wto 18 Mar, 2008 15:00 TAK TAK TAK TAK TAK
i jeszcze raz TAKPuma - Wto 18 Mar, 2008 15:01 MOze byc Tak Viper - Wto 18 Mar, 2008 15:03 tak;)