CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Ogólnie o CS 1.6/CZ - Wszystkie gry Steam za darmo!! HAKOWANIE STEAMA
qBert - Wto 18 Mar, 2008 22:32 Temat postu: Wszystkie gry Steam za darmo!! HAKOWANIE STEAMAZacznę od tego że wklejam to jako przestrogę. Dzisiaj taki o to trafił mi się kwiatek na moim forum. Nie mogłem uwierzyć wprost. Daje do poważnego działu bo mam nadzieję że dla niektórych będzie to przestrogą
Cytat:
Witam
szukalem szukalem i znalazlem ! wiem jak oszukac STEAM
Zasada jest prosta:
Wystarczy wyslac Meila na adres ValveProject z odpowiednimi wierszami ktore oszukaja ich system. Dostalem je od znajomego dobrego Hakera sporo kasy za to zaplacilem ale podziele sie tym z wami Język trzeba wpisac troche swoich danych wiec sie nie pomylcie bo za drugim razem moze nie dzialac... w miejscie duzych liter wpisz swoje dane.
ps. musisz posiadac minimum jedna oryginalna (zakupiona) gre na swoim steamie.. na szczescnie obojetnie jaka Uśmiech
taka ma byc tresc waszego Emaila.. od razu po wyslaniu na wasz login beda dostepne wszystkie gry na STEAMA
motode sprawdzalem osobicie wraz ze znajomymi
pozdrawiam
Moras - Wto 18 Mar, 2008 23:03 bez przesady Puma - Wto 18 Mar, 2008 23:12 Medal mu dac za tego poscika x.X Aqq - Wto 18 Mar, 2008 23:13 podpucha ? nie wierze ze to działa.qBert - Wto 18 Mar, 2008 23:27 widzisz, problem w tym że działa. Najbardziej podatni są nowi użytkownicy. Jak założyłem stałke w domu to pamiętam że grałem w taką gierkę - nitto 1420. Takie wyścigi na 1/4 mili. I kiedyś coś tam w google szukałem, ja ci patrzę a tam kody jakieś. I też coś tam trzeba było wysłać gdzieś login i hasło. Wchodzę na konto za jakiś czas a tam fury nie ma, kasy też. Ktoś mi całe obrabował. Dałem się wkręcić Tylko że nie znałem wtedy reguł rządzących internetem itp itd. Jak wiecie moja stronka jest generalnie o csie. Zagląda tam także dużo małolatów którzy nie wiedzą jak się binduje etc. I oni są podatni na takie goowno. Zresztą, zobaczcie ile osób straciło już konta? Jednak jakoś to się dzieje... 10 osób pomyśli że to dureń, a jedna wyśle ten nieszczęsny login i hasło...foXx - Śro 19 Mar, 2008 00:04 life is brutal, trzeba miec leb na swoim miejscu, a nie dupe <--- pupe? zamiast niego adaxdk - Śro 19 Mar, 2008 00:39 hymm ...
"Mądry - uczy się na błędach.
Inteligentny ich nie popełnia”
takich "spryciarzy" pełno w necie ....v1ncent - Śro 19 Mar, 2008 00:58 trzeba było podać maila publicznie i zasypie kolesia spam i gotoweViper - Śro 19 Mar, 2008 01:01 Brata sprzedasz :>?x0x - Śro 19 Mar, 2008 08:39 hmm pełno jest takich ludzi niedawno jak brat kupił sobie steam'a to admin jakiegoś serwa gdy usłyszał od kiedy ma steama chciał jego login i hasło że chce niby sprawdzić czy czitów nie ma