To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - [Skarga] Lydka, maska-pgaz

domeztoz - Pon 24 Mar, 2008 13:00
Temat postu: [Skarga] Lydka, maska-pgaz
gdy lydka napisal prosbe o odbanowanie wypowiadaliscie sie ze 'a niech ma ostatnia szanse' ... to samo bylo z roxem... nastepnym razem gdy ktos napisze prosbe o odbanowanie radze przemyslec wypowiedz ;>
sytacja byla dzisiaj na d2... nie wiem kto zacza i o co poszlo... ale wyraznie widac zelowe ta i tk... ba nawet zabicie swojego, rekonekt i jeszcze atak ;>

skriny moga nie pokazywac calej prawdy wiec bez logow chyba sie nie obejdzie.

x0x - Pon 24 Mar, 2008 13:05

byłem podczas tego zdarzenia gościu chodził po respie na początku rundy łydka też tam stał wycelował i z awp zabił go, później jak zrobił recoonect zapytałem się za co go zabił nic nie odpowiedział
qBert - Pon 24 Mar, 2008 13:12

pewno typ walił cpla na respie i lydka w ten sposób chciał go pogonić...
Sinecod - Pon 24 Mar, 2008 14:42

qBert napisał/a:
yyyy no ... tez mi wytlumaczenie ...to lydka ma zabijac innych bo graja CPL czy ma przestrzegac naszych zasad czyli gra "TP' ?!

ukamieniowac !

x0x - Pon 24 Mar, 2008 14:44

qBert napisał/a:

akcja miała miejsce po 5-10 sekundach nowej rundy łydka pytał sie komu awp gościu obok niego gonił to mu heada walnął

no. 10 - Pon 24 Mar, 2008 14:47

Mówiłem na samym początku... ukamieniować, ale nieeeee, po co :D hahahah xD
-I.G.L.A.X.- - Pon 24 Mar, 2008 17:58

Wedlug mnie szukacie tylko pretekstu ;P

Ja tez nieraz robie celowe TA bo ... plebsowisko ? nie tego sie nie da wytlumaczyc ;P
Byc moze sie myle , ostatnio nie gram za czesto , wiec nie mialem (nie)przyjemnosci grania z lydka .

Anvi - Pon 24 Mar, 2008 18:40

Nie znam całej sytuacji i nie chce bronić łydki, ale spójrzcie na pierwszego screena, na górze widać maska killed łydka, pozniej najwidoczniej zaczeła się nowa runda, maska attacked, lydka oddaje, maska atakuje, lydka zabija. Według screenów to właśnie maska zaczął i sprowokował lydke.
x0x - Pon 24 Mar, 2008 19:12

najlepiej logi wyciągnąć bo wcześniej też były jakieś kłótnie miedzy nimi ale i tak łyda nie powinien go zabijać
Aqq - Pon 24 Mar, 2008 19:42

nie rozumiem po co to ripostować tylko sobie sam szkodzi, mowa o łydce, wie przecież gdzie mamy forum, demo, screeny i po sprawie a to musi oddać to teraz za pewne obustronna kara xD