CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - prośba o kare dla administratora Anviego
Aqq - Pon 24 Mar, 2008 20:59 Temat postu: prośba o kare dla administratora Anviegobo tak... dostał wczoraj adma i już się bawił dowód jest na screenie nie wiem jak mam podejść do tego emocjonalnie bo gdzie nie gralem gdzie nie chodzilem tam dostawalem slapy proszę o rozpatrzenie mojej prośby!... dodam jeszcze że wtedy miał nick Annvi przez dwa "n" nie wiem dlaczego, myślał że nikt sie nie domysli...
hahahhahahahhahahah :D:D
to sie nadaje do humoru miesiaca
hej hej hej prosze z tego nie zartowac powazna prosba a Ty tutaj widze ze nie zamierzasz się bronic, zobaczymy, S@ na pewno zrozumie i wyciągnie konsekwencje z Twojego zachowania! JUSTICE! MUST BE!Sinecod - Pon 24 Mar, 2008 21:09 bosh .... nie macie juz co robic .... tyle rowow trzeba wyczyscic a wy jakies glupoty ..pfffffAqq - Pon 24 Mar, 2008 21:12
Sinecod napisał/a:
bosh .... nie macie juz co robic .... tyle rowow trzeba wyczyscic a wy jakies glupoty ..pfffff
albo na temat albo nie rob OT w powaznej prosbie dobra ?
Anvi - Pon 24 Mar, 2008 21:14 Akukaracza brałaś coś ? wzr - Pon 24 Mar, 2008 21:25 hahah n1 foXx - Pon 24 Mar, 2008 21:29 boze, nc Uczulony` - Pon 24 Mar, 2008 21:30 dobre, jak ja poprosze i admin mnie nie przeniesie do druzyny ktorej ja chce tez zloze skarge Sinecod - Pon 24 Mar, 2008 21:34
Aqq napisał/a:
Sinecod napisał/a:
bosh .... nie macie juz co robic .... tyle rowow trzeba wyczyscic a wy jakies glupoty ..pfffff
albo na temat albo nie rob OT w powaznej prosbie dobra ?