To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - maska-pgaz

kyryry - Śro 02 Kwi, 2008 22:43
Temat postu: maska-pgaz
niech teczka wyciagnie logi i zobaczy jak gosc gral (kare zastosujcie wedle uznania)
mapa nuke celowe flasze na respie, TA i TK

swiadek nozownik

nastepna mapa inferno flasze na respie ...
zlosliwy typ

godzina okolo 23.30 lub troszke wczesniej

link

Moras - Śro 02 Kwi, 2008 22:47

marv :0o:
lydka - Czw 03 Kwi, 2008 07:52

Wlasnie ten sam koles mnie atakowal i ja mialem przez niego sprawe.!!!!!! PERMA MU!!!!!
Sinecod - Czw 03 Kwi, 2008 09:46

no ammo?KniVeS! napisał/a:
Wlasnie ten sam koles mnie atakowal i ja mialem przez niego sprawe.!!!!!! PERMA MU!!!!!
jak glupi tlum .... w XVIII francji/sredniowieczu ... moze tak najpierw jakies dowody?

jak marv to byl to ja juz nie wiem co sie dzieje .. gralo mi sie kiedyz z pegazem ale nie zauwazylem zeby sie tak zachowywal .. chyba ze to jakis neo na fejku :/

lydka - Czw 03 Kwi, 2008 10:11

http://cs.bydgoszcz.pl/fo...er=asc&start=15
Anvi - Czw 03 Kwi, 2008 10:53

Wyeliminowac kolesia na miesiac z servera to moze sie uspokoi, niech ochlonie.
mARV - Czw 03 Kwi, 2008 23:15

Nie znasz sie nie wypowiadaj, owszem dostales fb na pochylni jak biegla cala banda terro (wdeptali by cię w ziemię) a ty scisakles marnego dgl-a (nick nozownik)p bylo bodajze 12- 1 dla terro na nuke. Nie umiesz grac to milcz bo nawet nie wiesz co kupic jak na pochylnie idziesz (fb zamiast dgl-a). Następna runda dostaje od ciebie na respie zlosliwego hs-a potem co runda to samo. Kupuje awp ide na hangar i dostaje znowu hs-a ty potem rakiete w d---e. Niech teczka wyciagnie logi z servera (radze poszukac pierwszego teamattack jak się zaczyna nowa runda) i zobaczymy kto poleci. Perm by ci sie przydal bo tylko marnujesz slota na servie przy twoim zerowym ogarnieciu (nick nozownik) .
kyryry - Czw 03 Kwi, 2008 23:27

a flesz na inferno na respie za co byl i dla kogo ... wczesnij sie nie wtracalam- sprawa Ty a Nozownik !! ... ale na inferno bylo juz cos innego !!
mARV - Czw 03 Kwi, 2008 23:30

Mowię caly czas o mapie nuke nie inferno, jeżeli chodzi o inferno to się uspokoił trochę a pod koniec mapy moze 5 rund do końca nożownik vel łydka ? sprzedal mi przed wyjściem z serva hs-a
kyryry - Czw 03 Kwi, 2008 23:34

nie znam poczatku, dlatego napisalem do Teczki o logi ... niech On osadzi