CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Multimo
WEGier - Sob 19 Kwi, 2008 11:16 Temat postu: Multimopowoli mi się kończy umowa na neostradę i myśle o zmianie bo : płacę 110zł (neo+tel zawieszienie) i powiem szczerze że nie jest warte to tych pieniędzy a nawet dostałem od nich pismo że moje łącze nie wyrabia i że mogą mi max. dać 512mb ... niech się w dupę pocałują
Netia - słyszałem że wiecej problemów niż korzysci
Kablówka - niezbyt stabilna
Multimo - ma ktoś? Od znajomego słyszalem że mają mniej klientów i dobre maszynki więc napewno lepiej niż pozostali
nie ma u mnie chello ani asteraqBert - Sob 19 Kwi, 2008 11:19 jeśli TPSA nie wyrabia to dlaczego multimo miało by wyrobić?WEGier - Sob 19 Kwi, 2008 11:30 w sumie racja kiciper - Sob 19 Kwi, 2008 14:54 a dialog???
mnie w sumie za 4 wychodzi 80zl z abonamentem na telefonViper - Sob 19 Kwi, 2008 15:14 ja mam kabla, nie narzekam...qBert - Sob 19 Kwi, 2008 15:31 Ja wiele lat też nie miałem ani UPC ani Chello w okolicy. Tym czasem ostatnio okazało się że już jest możliwość założeniu UPC (z czego w wakacje skorzystam ) Radzę się dowiedzieć czy jednak nie mają w planach położyć kabli... A co jest z Twoją "lokalną kablówką" nie tak. I czy to info jest sprawdzone. Może warto rozważyć plusy i minusy pozostania przy ADSLu (wszystko jedno czy to TPSA, Dialog, Netia czy inne ścierwo) czy przesiadka nawet na jakiś słaby kabel. No i najważniejsze, nie ładować się w długoterminowe umowy. Bo podpiszesz, a za miecha wyskoczy UPC z ulotką że już montują Rider - Sob 19 Kwi, 2008 17:17 Nie masz Dialogu ?WEGier - Sob 19 Kwi, 2008 17:25
kiciper napisał/a:
a dialog???
mnie w sumie za 4 wychodzi 80zl z abonamentem na telefon
za 4 czego bo nie kapuje
zawsze podpisuje na najkrótszy możliwy bo wiadomo że te usługi tylko tanieją i idiotyzmem byłoby podpisanie na dłużej niż 12miechów (poza netią gdzie podobno można wybierać w promocjach podczas trwania umowy).
Kablówka jest może i tania ale podobno słaby serwis i net czasem "zanika"
ooo dialogu nie myślałem w sumie ... zawsze uważałem dialog za taki sam syf jak tele2Rider - Sob 19 Kwi, 2008 18:12 Ja ze swojej strony Dialog polecam 0 problemu stabline i wogóle, mam 2mega łącze i nie narzekam :>MIKAS - Sob 19 Kwi, 2008 18:15
Cytat:
Netia - słyszałem że wiecej problemów niż korzysci