CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - p!F
Trel - Nie 20 Kwi, 2008 14:18 Temat postu: p!Fprzed wyjciem dla hecy mnie zabil, a co ;f
s:id ni ma, nie zdazylem, bylo to przed minutka (15:20) na d1.
prosze uprzejmie o kare.
dziekuje
[ Komentarz dodany przez: teczufka: Nie 27 Kwi, 2008 17:30 ]
Za 1 TK co najwyzej kop sie nalezy, zamykam.potek - Nie 20 Kwi, 2008 14:24 proponuje jeszcze zbanować trela za nieregulaminowy nick lydka - Śro 23 Kwi, 2008 16:19 moim zdaniem tu wiele nie widac -,- ..... (nie zasługuje na bana. Upomnienie =])Trel - Śro 23 Kwi, 2008 16:59 ale w logach geniuszu widac.no. 10 - Śro 23 Kwi, 2008 17:30 A jak sobie wyobrażasz "geniuszu" to upomnienie jeżeli koleś nie jest nawet zarejestrowany na 4um?Smsa ma mu ktoś wysłać czy jak ? "geniusz" lydka - Śro 23 Kwi, 2008 19:00 widze w logach.... widze 4 TA i tyle, i zadnego TK itd... za 4 TK dawac cos wiecej niz upomnienie....omg i.S.b - Śro 23 Kwi, 2008 19:14 Po 1.:
geniusze ... ja się pytam ...
GDZIE WY TU WIDZICIE LOGI
Logi to może teczka wyciągnąć z serva, a nie Trel robiąc screena konsoli ...
Po 2.:
Ja bym mu dał kicka-> i to moooże , ale żeby od razu skarge pisać za takie coś i co, ma typ dostać bana na tydzień/miesiąc za to, że kogoś tam postrzelił
No luuuudzie, sami wymagacie kar za takie głupoty, a jak ktoś wam da slaya, czy kicka za zabijanie zakładników, czy nagminne kampienie w ct jak się nie chce do paki iść (bo staty, bo mnie zabiją, bo i tak nie miałem szans, bo uzbierałem na kampe, bo akurat mam m4) to skarga na forum, jaki to admin jest zły, że się wozi, że się rządzi itd ... przemyśl jeden z drugim ten temat może, co
I żeby nie było, ja nikogo nie bronie, bo typa nawet nie znam, patrze obiektywnie na różne sytuacje skarg i pretensji Trel - Śro 23 Kwi, 2008 19:30
IrYs napisał/a:
ale żeby od razu skarge pisać za takie coś i co, ma typ dostać bana na tydzień/miesiąc za to, że kogoś tam postrzelił
tez sobie wejde na bydzie, pogram chwile, a na koniec, wychodzac zabije kilku swoich, dla hecy! a co mi tam! najwyzej dostalbym kicka-> i to moooże
;dno. 10 - Śro 23 Kwi, 2008 19:32 Irys jest zly, sialalalala. haha JA tylko sobie zazartowalem i tyle a nigdy na @ nie narzekalem, no chyba ze na adaxa ze mic trzyma w kieszeni i.S.b - Śro 23 Kwi, 2008 19:35
Trel napisał/a:
IrYs napisał/a:
ale żeby od razu skarge pisać za takie coś i co, ma typ dostać bana na tydzień/miesiąc za to, że kogoś tam postrzelił
tez sobie wejde na bydzie, pogram chwile, a na koniec, wychodzac zabije kilku swoich, dla hecy! a co mi tam! najwyzej dostalbym kicka-> i to moooże
;d
no i dostaniesz kicka, i to moooże, no i co z tego myślisz, że ktoś się popłacze tak jak Ty, że było TA, a przecież być nie powinno
P.S: a Adax nie trzyma mica w kieszeni o wiele głębiej sami wiecie gdzie