To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Konto Steam

x0x - Czw 01 Maj, 2008 15:38
Temat postu: Konto Steam
Kolega kupił konto na bodajże Gamepade.pl i ktoś ukradł mu konto nie wiem jak :/ i żeby odzyskać muszę mieć zdjęcia key'a i pudełka ale key na maila mu przysłano więc czy można odzyskać takie konto ??
Viper - Czw 01 Maj, 2008 16:16

Hmm a zabezpieczenie typu e-mail? czy meil konta został tez zmieniony? Jeśli nie to powinen dostać nowe hasło na meila, ale jesli nie ma to właśnie bym pisał do support meile z dobrym uzasadnieniem, gdzie nabył konto itd..

PS Moze jest w stanie zdobyć fotki pudełka i key'a?

x0x - Czw 01 Maj, 2008 17:15

pudełka i cd keya'a zdjęć nie da rady bo cd key na maila był wysłany i tyle, a zawsze potrzebne jest zdjęcie :/
Viper - Czw 01 Maj, 2008 19:13

Ja bym na jego miejscu napisał do support jaka jest sytuacja, że odkupił, nie ma pudekła, że z takiego IP grał, jak czesto etc, jest tego multum, jak rozsądny ktoś będzie sprawdzał to jest duże prawdopodobieństwo że odzyska.
potek - Pią 02 Maj, 2008 08:57
Temat postu: Re: Konto Steam
a nie lepiej zgłosić reklamacje na Gamepade.pl może akurat się uda
domeztoz - Pią 02 Maj, 2008 12:33

heh... ostatnio z nimi troche gaworzylem... o tym i o tamtym... mile chlopaki, mozesz sprobowac, ale na ich miejscu reklamacji bym nie przyja... zadnych dowodow nie masz ze nie oszukujesz zeby wyludzic konto... moim zdaniem twoj kolega padl ofiara keyloggera... to ostatnio trendy :mrgreen:
x0x - Pią 02 Maj, 2008 12:59

mój "kolega"(znajomy brata z gimnazjum) kupił sobie steam'a i grał w cs'a od 1 miesiąca max
ktos powiedział żeby mu podał hasło i login do konta to sprawdzi czy nie ma haxów i w tedy do klanu go przyjmie :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :E :E :hahaha: a idiota dał :hahaha: :hahaha: :hahaha:

foXx - Pią 02 Maj, 2008 14:00

pogratulowac tylko
Puma - Pią 02 Maj, 2008 15:57

Hahahaha :hahaha: :hahaha: to dla mojej kolezanki tak samo konto gwizneli ^^
Viper - Pią 02 Maj, 2008 16:00

Nie wierze że tacy naiwni ludzie istnieją...