CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Lato idzie
no. 10 - Pią 02 Maj, 2008 08:46 Temat postu: Lato idzieZbliża się lato, na dworze coraz cieplej. Co lubicie w lecie, jakie zabawy preferujecie?
Najlepszy gril nad jeziorkiem, karkoweczka, piwko, ognichooo. (dziki śledzące nas w lesie,np w przypadku psc )
Wczoraj np, byłem na grilu ze znajomymi i przez pewien czas z rodzicami mojej narzeczonej. Ojciec mojej kobiety trochę sie podpił i postanowił mi wytłumaczyć na czym polega "syndrom jednego oka"
Sytuacja: Ja gnojek(w porownaniu do niego) ,on starszy człowiek, siedzimy razem za stołem i mówi do mnie tak :
-"Młody, jak jesteś pijany to objawia się w Tobie syndrom jednego oka(hlip), a mianowicie wzrok płata Ci figla i jeżeli chcesz dobrze polać musisz to robić patrząc przez jedno oko. Spójrz tu (w tym momęcie wziął flaszkę i 2 kieliszki) Mam otwarte oczy i polewam(leje całkiem niezdarnie,do kieliszka i na stół), widzisz? Rozlewam.! A patrz teraz (dłonią zakrywa jedno oko i polewa, z góry nie uraniając ani jednej kropli). Pamiętaj młody(mówiąc lekko ściszonym, tajemniczym głosem) "syndrom jednego oka(hlip)" Szczubel - Pią 02 Maj, 2008 15:40 haha dobre ;p trza kiedys wyprubowac D adaxdk - Nie 04 Maj, 2008 22:53 hihihi
tak "wyprUbujmy" to
poza tym to dziła )potek - Pon 05 Maj, 2008 07:43 kolega jak jest nawalony to jak patrzy na oba oczy to mu się rozmazuje a na jedno widzi dobrze. Coś w tym jestqBert - Pon 05 Maj, 2008 08:06 ja zawsze jedno zamykam jak chcę np. smsa napisać. Dziwi mnie że to was dziwi Puma - Pon 05 Maj, 2008 08:38 Ja tam zawsze dobrze polewam czy pod wplywem alkoholu czy tez nie opar - Śro 07 Maj, 2008 06:44 ja nie byłem nigdy pijany więc nie wiem
wakacje:
1. ciepło tak,że gacie się kleją do 4 liter
2. lato ale do pracy trzeba iść
3. urlop - kończy się, a świadomość wykorzystania prawie całego urlopu nie napawa optymizmem
4. zazdrość uczniom/uczennicom studentom/studentką tych wakacji (czasem nawet 4-5 m-c)
5. wqrzające osoby w młodym wieq, szwendające się po osiedlach i szukające wrażeń oraz naruszające spokój mego snu
6. brak podstawowych i ulubionych seriali w Tv - przerwa wakacyjna -
7. muszki,meszki,komary,kormorany i inne latające stwory
8. w razie suszy - zakaz wejścia do lasu- a ja tak lubię spacery
9. ehh te żniwa - znów rolnik będzie wołał: " na poleeeee... "
10. no i piwo trzeba dobrze chłodzić
ale ogólnie lubię ten czas bez względu na w/w pkt.Puma - Śro 07 Maj, 2008 10:04 Co do 9 pkt to rolnik bedzie mial duzo roboty ^^no. 10 - Śro 07 Maj, 2008 10:28 Wezmę sobie Puma zamiast krowy Ciebie,podobna jesteś i pewnie nawet więcej mleka dajesz, więc nie będzie tak źle Puma - Śro 07 Maj, 2008 11:25 Eee nie moge bo niedlugo bede sie cielic hahahahahahaha