CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - East Games United
Viper - Nie 04 Maj, 2008 01:48 Temat postu: East Games UnitedPo krótce, kilku moich znajomych organizuje zawody, coś ala WCG, tylko na mniejszą skalę, chodź widzów i uczesników ma być sporo.
Trzy czołowe gry to StarCraft:BroodWar, CounterStrike 1.6 oraz WarCraft3.
No i teraz kto ewentualnie by się wybrał:P?
No i przyszła mi do główki myśl, może jakiś Białystok team ma ochotę wystąpić? Na Bydzi graczy z Białegostoku jest sporo i tak sobie pomyślałem, że może jakaś mała reprezentacji bydzi:P?
aha czasu jest bardzo mało, na dniach trzeba zgłosić teamy.
Zapraszam do dyskusji.Puma - Nie 04 Maj, 2008 08:39 A kiedy to bedzie?mayz - Nie 04 Maj, 2008 08:39 Sory ale "Bydzia" to chyba skrót od Bydgoszczy nie białego stoku wiec jak bydzia może reprezentować bstokPuma - Nie 04 Maj, 2008 08:40
mayz napisał/a:
Sory ale "Bydzia" to chyba skrót od Bydgoszczy nie białego stoku wiec jak bydzia może reprezentować bstok
Viper napisał/a:
Na Bydzi graczy z Białegostoku jest sporo i tak sobie pomyślałem, że może jakaś mała reprezentacji bydzi:P?
Viper - Nie 04 Maj, 2008 09:02 Nie chodzi mi o miasto tylko o server,
cała impreza jest 9 maja,MIKAS - Nie 04 Maj, 2008 10:02 Dowiedzialem sie 1 maja i jak dla mnie za pozno : o a ty piszesz 4, pojechalibysmy z "teamem", ale wlasnie z racji terminu moi nie moga jechac.
Aczkolwiek jeden ziomek bedzie startowal ze swoimi znajomymi :FPuma - Nie 04 Maj, 2008 10:49 No to super ze poinformowales nas w ogole ^^ jak dla mnie powinienes o takiej imprezie poinformowac nieco wczesniej ....Viper - Nie 04 Maj, 2008 11:23 Widzicie, informowałem o tym, nie zakładałem tematu oddzielnego, ale kilka razy wpomniałem o tej imprezie jakies 3 tygodnie temu. Ale kto by czytał i otwierał linki Viper'a ~.~wzr - Nie 04 Maj, 2008 11:36 hmm wszyscy ?:>foXx - Nie 04 Maj, 2008 12:42 Dla mnie kumpel proponowal zebym zagral, jak wywali jednego typka ktory ma grac to moze sie pojawie