To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - mikrofon :/

domeztoz - Nie 04 Maj, 2008 15:54
Temat postu: mikrofon :/
wezcie mi pomozcie bo sam tego nie umiem zrobic... chodzi o to ze mikrofon nie dziala mi poprawnie a napewno jest sprawny. jak nagrywam dzieki w windowsie to jest prawie dobrze tylko ze bardzo cicho... w skype martwa cisza a w cs'ie burza dzwiekow... jak w cs'ie robie test mica to slychac nieustanne burczenie i trzeszczenie nawet jak nic nie powiem... nie wiem juz jak to ustawic. wydaje mi sie ze wszedzie sprawdzalem :0o:

ps.foxx na kablu jest na 'on'

bamc - Nie 04 Maj, 2008 16:11

ja mam tak dmz w windzie :

w grze na maxa i boost OFF

foXx - Nie 04 Maj, 2008 16:12

Sprobuj pokrecic wtyczka od mica, jak masz takie trzeszczenie to moze byc to. Mam podobnie z glosnikami, trzeszcza, jeden gra a drugi nie, wtyczka skopana, trzeba poruszac i w dobre pozycji ustawic ;)
domeztoz - Nie 04 Maj, 2008 16:19

bamcu ja mam inne stery:/
foxx to nie o wtyki chodzi... bo w nagrywaniu windowsowym nagrywa prawie dobrze... troche cicho ale w miare czysto... jak robie test w cs'ie to jest poprostu jeden hook i normalnie trzeba sluchawki z glowy zdjac bo nie da sie wytrzymac...

nawet teraz patrzylem w panelu sterowania: dzwieki i urz audio -> glos -> nagrywanie glosu -> testowanie sprzetu to jak zaczynam testowac i powiem jedno slowo to prawie to samo co w cs... paranoja... zobacze jeszcze w ts'ie ale tez pewnie dupa :/

ts to samo... zalamka juz nie wiem gdzie to ustawic.

ok temat do zamkniecia... musialem zaangazowac do tej roboty niewaskiego fachowca ;>

wina sterownikow...

dziekooooooowa fx. :rotfl:

potek - Nie 04 Maj, 2008 18:11

eee. co dokładnie zrobiłeś bo mam taki sam problem ;)
foXx - Nie 04 Maj, 2008 18:18

sterowniki dobre zainstalowal i tyle ;)
potek - Nie 04 Maj, 2008 18:46

interesuje mnie jakie :P i jaką masz kartę domez? gigabyta? bo mam identyczny problem :/
foXx - Nie 04 Maj, 2008 19:39

Sterowniki do ALC883, płyta ASUS P5K ;)