To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Antyvirus

i.S.b - Wto 06 Maj, 2008 01:17
Temat postu: Antyvirus
Witam,
używam od dłuuuższego czasu avast! home edition (czy jak mu tam), ale ostatnio cos mi sie zj*b*ł, ciagle mam ikonke w prawym dolnym rogu z niebieskim kogutem i koperta ... ogolnie zżera mi 47 tys K uzycia pamieci ... i co chwile blad explorer.exe ... odinstalowalem go, wszystko bylo jak tralala, zaistalowalem jeszcze raz, dalej bylo lux, poszedl update programu i to samo ... i teraz nie wiem, czy to wina aktualizacji, czy avasta ... a moze znacie jakies bardzo dobre antyviry w bezplatnej wersji ? a jak nie to jakis progs + crack ? prosze o info, czy na forum, czy na gg ... wszystko jedno ... :/ :/ :/

Pozdrawiam / iREk

Sinecod - Wto 06 Maj, 2008 06:46

IrYs napisał/a:
a moze znacie jakies bardzo dobre antyviry w bezplatnej wersji ?

Kaspersky + reset klucza testowego :> pelen legal ;]

mail?

-I.G.L.A.X.- - Wto 06 Maj, 2008 06:58

ja tez mam avasta i jeszcze wszystko fafa jak nalezy ;p
WEGier - Wto 06 Maj, 2008 07:09

nie będę się wypowiadał na temat avasta .... :/ albo zrób jak mówi Sinecod albo poczytaj tutaj
qBert - Wto 06 Maj, 2008 07:45

ja na jednym kompie mam avasta, może superszczelny to on nie jest, ale w miarę daje radę. Na drugim kompie mam kasperskyiego. 80 zeta na rok to chyba nie jest majątek? Napewno nie dla Ciebie ;) Kasper to STRASZNY policjant. Właściwie nic się bez jego wiedzy nie dzieje ;) Trochę zabiera pamięci ale da się znieść :)
Avast działa i nie mam takiego problemu jak Ty :P

Puma - Wto 06 Maj, 2008 07:50

Ja mam nod 32 czy jak mu tak i jest dobrze ;>
wzr - Wto 06 Maj, 2008 07:52

ja tak samo , nie mam problemów z avastem aczkolwiek przydało by mi sie kaspersky,
bo mam takiego wira śmiesznego , ze foldery mi w nowych oknach otwiera ^^
wczesniej avast sobie z nim normalnie poradził, teraz jakoś go nie wykrywa.

tak więc sine jak mozesz to weź mi napisz jak to sie resetuje tego keja :P
z góry dzieki

lnk - Wto 06 Maj, 2008 09:39

Sinecod napisał/a:
IrYs napisał/a:
a moze znacie jakies bardzo dobre antyviry w bezplatnej wersji ?

Kaspersky + reset klucza testowego :> pelen legal ;]

mail?

ta, ale zapomniales dodac ze firma kaspersky blokuje po pewnym czasie i mozesz sciagac milion razy ze strony i resetowac ,a klucz i tak bedzie zablokowany ; -)

potek - Wto 06 Maj, 2008 09:57

ja co miecha sciągam nod Smart Security i wszystko ładnie chodzi tylko trzeba pamiętać by zainstalować go w innym miejscu niż poprzednio ;)
i.S.b - Wto 06 Maj, 2008 10:50

wszystkim dziękuję za pomoc ... zrobilem screena tej ikonki i podeslalem znajomemu, powiedzial mi ze to robak, ktory wysylal poczte, plik : wnms.exe . Wywaliłem go w trybie awaryjnym i póki co jest w porządku :) więc jak coś takiego będziecie mieli, to wiecie co robić ;)

Pozdrawiam ;) :papa2: