Skargi i zażalenia - Irys - Informatyk :)
mayz - Czw 08 Maj, 2008 22:16 Temat postu: Irys - Informatyk :) Stało sie to dokładnie jakieś 5 minut temu jak dostałem pierw kicka od Irysa, naprawdę mogę sie tylko domyślać że pewnie za to że napisałem "no?" albo "sam sie japuj" po tym jak szanowny pan irys napisal do mnie japa co mnie uraziło jak wszedłem i napisałem za co kick szanowny pan irys(haha, już nie moge) napisał dzieciaku jedno słowo i ban 120 , więc zapytałem ponownie za co kick i jest oto ban więc śmieszny typie jak szybko dałeś to odbanuj, oczywiście można sprawdzić logi, że nie kłamię hah, niema co sie dziwić że jak ktoś niema skilla to nadrabia adminem
i.S.b - Czw 08 Maj, 2008 22:27
a wyciagajcie logi, najpierw Cie poprawilem, bo napisales cos z bledem ortograf. no i jak mozna bylo wielkiemu malemu mayzowi zwrocic uwage o cokolwiek, no jak nie bedzie mi sie sadzil i pyskowal taki bezczelny gnojek jak Ty a bana Ci nie zdejme, zapomnij napisz jeszcze 1000 skarg, moze w koncu mi ktos zabierze tego admina, ktorego nadrabiam skillem a moze wezmiesz ksiazke i poczytasz, zeby sie w koncu nauczyc naszego pieknego Polskiego jezyka, zamiast sie sadzic
Kolejna skarga z palca wyssana, widac niektorzy nie maja innych problemow, i cs jest dla nich życiem, hehe
mayz - Czw 08 Maj, 2008 22:30
zrozum mistrzu ze jest wieczor i chcialem se pograc na bydzi w cs, ale tego nie uczynie niestety, oto sie wkurzylem jesli pytasz. twoj post nic ciekawego do tematu nie wnios wiec jak ty to mowisz japa i idz kleic programiki w pascalu. czyli chcesz powiedziec ze ban za blad ortograficzny? to patrz stuł,kszesło, ól, - moze ban na forum tez ?
i.S.b - Czw 08 Maj, 2008 22:36
ale co mnie to ze jest wieczor i chciales pograc widzisz, nie pograsz ban za co za pyskowanie, prowokacje, stawianie sie. to tylko z mojej strony w tym eLO temacie, nie mam zamiaru sie tlumaczyc
mayz - Czw 08 Maj, 2008 22:43
IrYs napisał/a: | ale co mnie to ze jest wieczor i chciales pograc widzisz, nie pograsz ban za co za pyskowanie, prowokacje, stawianie sie. to tylko z mojej strony w tym eLO temacie, nie mam zamiaru sie tlumaczyc |
a co mnie to, ze cie to nie obchodzi ide spac a ban do jutra minie, ale mam nadzieje ze szanowni admini nie zamkna tematu i nie potraktuja tego jako zakonczona sprawe
WEGier - Pią 09 Maj, 2008 07:37
Teczka proszę o logi
Rider - Pią 09 Maj, 2008 08:23
Jak logi to może jakaś podpowiedź dla teczusi? mapa? data? godzina ?
WOJTAS - Pią 09 Maj, 2008 11:09
Wczoraj ~23:16
WEGier - Pią 09 Maj, 2008 11:15
zamykam do momentu otrzymania logów
godz ~~23 mapa:d2
WEGier - Śro 14 Maj, 2008 11:18
długo rozważaliśmy tą skargę w zamkniętym gronie s@ ...
wynik po przejrzeniu logów - bezpodstawna skarga
admin słusznie użył flag
PS zauważyliśmy że Irys bardzo dużo rolę przykłada do naszego pięknego języka Polskiego, najpierw założył temat bydziowy analfabetyzm ( http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6996 ) a że mu to mało postanowił nauczać poprawnej polszczyzny na serwerze ... dlatego wychodząc na pomoc postanowiliśmy mu założyć niedzielną szkółkę ortograficzną - każda pierwsza niedziela o 8 rano na B1 oraz Teczka uruchomił polskie znaki na serwie. Chętnych zapraszamy. Siatkarz i Uczulony obecność obowiązkowa.
( )
|
|
|