CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Nie mozemy grać razem !
Dzejms - Wto 10 Cze, 2008 20:59 Temat postu: Nie mozemy grać razem !Od jakiegoś czasu nie możemy grać razem z domu na Bydzi. Przykładowo jak gram i Akira zaczyna się logować, to mnie wtedy wywali a on może grać, ale ja już nie mogę wejść ponownie. Sprawdzaliśmy również na innych serwerach jest to samo. Czyżby jakaś blokada na to samo IP. Net z UPC. Wiadomo komuś może coś o tym? psychic - Wto 10 Cze, 2008 21:57 hmm mam upc i jak gram z kumplem to nie ma takich problemow.adaxdk - Śro 11 Cze, 2008 08:00 dla jasności. Nie gracie a jednego steama ?
Głupie pytanie - wiem, ale ostatnio tez kolega mnie o to pytał, a chodziło właśnie o to.WEGier - Śro 11 Cze, 2008 10:43 z tego co pamiętam : mają 3 konta i Dzejmsik próbował na wszystkie sposoby i nie da rady. Moim zdaniem może być jakaś głupia blokada IP ze steama żeby wykupować jakieś pozwolenia na kafejki - a może być sytuacja że steam w momencie łączenia dwóch różnych kont z jednego IP traktuje jako kafeje.
~~chyba-I.G.L.A.X.- - Śro 11 Cze, 2008 11:03 Raczej nie ... juz nie raz korzystalem z jednego IP i z dwoch kont na jednoczesna gre i wszystko bylo OK.WEGier - Śro 11 Cze, 2008 11:09 więc może UPC dało blokadeqBert - Śro 11 Cze, 2008 11:43
WEGier napisał/a:
więc może UPC dało blokade
jestem podobnego zdania. Proponuję uderzyć do nich z tym problemem... A w innych grach etc. występuje ten problem?nappy - Śro 11 Cze, 2008 17:26 Spróbuj zmienić mac routera i zrestartować modem, czasem pomaga na różne bolączki (zmiana ip ).adaxdk - Śro 11 Cze, 2008 17:40 blokada portów ?Sinecod - Śro 11 Cze, 2008 19:11
adaxdk napisał/a:
blokada portów ?
to by wogole nie mogl grac
to wyglada na to ze steam mysli ze to 1 konto ... bo niby jak blokada IP?
Przeciez moze wejsc ....