CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jak dostać Windows vista ultimate za 30zł?
potek - Sob 14 Cze, 2008 13:02 Temat postu: Jak dostać Windows vista ultimate za 30zł?To bardzo proste wystarczy wejść na stronę http://heroeshappenhere.iis7.pl/ wypełnić ankietę i windows leci do Ciebie . wszystko dokładnie opisane tutaj
Tylko wersja działa przez rok, ale wydaje mi się ze i tak warto qBert - Sob 14 Cze, 2008 13:22 a xpka nie da rady? psychic - Sob 14 Cze, 2008 13:25
qBert napisał/a:
a xpka nie da rady?
wlasnie ritarded l. - Sob 14 Cze, 2008 13:28 nie wzialbym visty na rok gdyby mi te 30 zl doplacilinowik - Sob 14 Cze, 2008 13:34 A ja mam pytanie z innej beczki Ile kosztuje potem przejście na taką VISTE ale bez limitu czasowego po roku użytkowania ? Czy nie ma takiej opcji i trzeba kupić w sklepie ?;]
---------------------------
Poczytałem trochę komentarzy ludzi i ogólnie na ten temat i po przemyśleniu nie warto... M$ oczywiście ma miliony dziwnie brzmiących punktów w licencji więc lepiej olać sprawę Chociaż ta książeczka o WS kusi Sinecod - Sob 14 Cze, 2008 15:50 ja mam xp pro i viste businnes za frajer
trzeba bylo isc na studia misie ! (W ramach programu MSDN AA)qBert - Sob 14 Cze, 2008 17:17
Sinecod napisał/a:
trzeba bylo isc na studia misie ! (W ramach programu MSDN AA)
weź mnie nie wku***aj! 3 lata czekam na MSDN na tej piep.rzonej Politechnice i gó.wno dostałem. Komuna, syf i brud.Sinecod - Sob 14 Cze, 2008 19:03 ok trzeba bylo isc na dobre studia
A w sumie jesli 30 zl mialbym dac za Viste to czemu nie? 1 rok .. a potem moze by znow dalo sie cos zalatwic na kolejny :>lnk - Sob 14 Cze, 2008 23:12 teraz vista wcale nie jest taka zla, wiekszosc co pisze ze to gowno zatrzymala sie na pierwszej wersji.
Dla przypomnienia xp tez nie przyjal sie na poczatku bo mial bledy, a jakos teraz wszyscy akceptuja ten system: -)
Zamowilem, 30zeta to nic ,a orginalny system bedzie ; -)ritarded l. - Nie 15 Cze, 2008 12:24 mam w domu 2 laptopy, ktore mialy viste. teraz smigaja na xp